Un tânăr din Alba Iulia reţinut a spart birourile unei soocietăţi comerciale

24 iunie 2013 14:300 comments

hoti358În dimineaţa zilei de 20.06.2013, în jurul orei 7.20, reprezentantul unei societăţi comerciale din Alba Iulia a sesizat Poliţia municipiului Alba Iulia cu privire la faptul că în cursul nopţii persoane necunoscute au pătruns în incinta clădirii unde sunt birourile societății și au forțat ușile mai multor birouri.
În cadrul cercetărilor efectuate la faţa locului poliţiştii au constatat forţarea uşilor mai multor birouri aparţinând unui număr de trei societăţi comerciale iar reprezentanţii uneia dintre aceste societăţi a reclamat sustragerea unor bunuri şi bani în sumă totală de 7.200 lei.
Pe baza probelor obţinute cu ocazia cercetării locului faptei coroborate cu datele şi informaţiile obţinute ulterior în urma investigațiilor efectuate, la data de 22.06.2013, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Alba Iulia au reușit identificarea principalului suspect al furtului în persoana numitului Antoniu L., (35 de ani), domiciliat în mun. Alba Iulia, judeţul Alba.
Cu ocazia cercetărilor, s-a reușit recuperarea parţială a prejudiciului (bunuri în valoare totală de 4.900 lei) care a fost restituit părții vătămate.
La data de 22.06.2013, faţă de Antoniu L. poliţiştii au luat măsura reținerii pe bază de ordonanță de reţinere pentru o perioada de 24 de ore pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, faptă pedepsită de art. 208 alin.1, art. 209 alin.1, lit. g si i, din Codul penal.
La data de 23.06.2013 suspectul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă. Procurorii şi-au însuşit propunerea poliţiştilor iar instanţa de judecată a emis pe numele lui Antoniu L. un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile.
Suspectul a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.
Cercetările continuă.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com