Urmărire ca în filme la Strungari

2 septembrie 2013 14:390 comments

politie_21290000Duminică spre luni noaptea, poliţiştii Postului de Poliţie Pianu au fost sesizaţi cu privire la faptul că la o pensiune din localitatea Strungari, mai multe persoane aflate sub influenţa alcoolului, au provocat un scandal.
Imediat, la faţa locului s-au deplasat poliţiştii Postului de Poliţie Pianu şi un echipaj al Secţiei nr. 7 Poliţie Rurală Sebeş care au constatat că persoanele care au provocat scandalul au fugit între timp înspre pădure.
Una dintre aceste persoane a luat un autoturism ce aparţine unui bărbat din comună, profitând de faptul că a fost lăsat neasigurat şi cu cheile în contact şi a pornit înspre localitatea Răchita, fără a opri la semnalul regulamentar al poliţistului, motiv pentru care s-a pornit în urmărirea lui. În cele din urmă, după circa un kilometru, suspectul a fost prins şi identificat de poliţişti.
C.I., de 21 de ani, din comuna Săsciori a fost condus la sediul postului de poliţie unde a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0,60 mg/l alcool pur în aer expirat, ulterior fiind condus la Spitalul municipal Sebeş, unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
Faţă de C.I. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică în sânge, peste limita legală.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com