Urmărit penal după ce a agresat fizic un alt bărbat în propria lui gospodărie

22 aprilie 2013 10:350 comments

jandarmiactiv11334128769-1342949405Un echipaj de jandarmerie a intervenit sâmbătă, 20 aprilie, pentru aplanarea unui conflict între doi bărbaţi. Unul dintre aceştia a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, iar agresorul riscă dosar penal.
Scandalul a fost semnalat în jurul orei 17.00, prin apel la 112, pe strada Mureşului din cartierul Bărăbanţ. Jandarmii au identificat mai multe persoane, una dintre acestea prezentând o plagă deschisă la nivelul capului. În aceste condiţii, a fost solicitată prezenţa unui echipaj SMURD, iar până la sosirea acestuia victimei i-a fost acordat primul ajutor medical. Totodată, s-a acţionat pentru depistarea agresorului, acesta fiind găsit în scurt timp. Din verificările întreprinse la faţa locului s-a stabilit că este vorba de un conflict spontan, apărut în momentul în care P.C. ( 37 de ani), din Slobozia, judeţul Ilfov a intrat în gospodăria lui C.G. ( 46 de ani) şi i-a solicitat înapoierea unor bunuri. Pe fondul refuzului celui din urmă, a urmat un episod de violenţă fizică pe timpul căruia P.C. a fost lovit de mai multe ori cu o lopată în zona capului.
Pe numele lui C.G. ( 46 de ani), domiciliat in Alba Iulia, au fost efectuate actele premergătoare începerii urmăririi penale, urmând ca poliţia să continue cercetările în acest caz şi, în funcţie de numărul zilelor de îngrijiri medicale, să facă încadrarea juridică a faptei.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com