USL a rezolvat LA SECRET problema Roşia Montană. PDL: „Noua lege a minelor este o dedicaţie clară”.

11 decembrie 2013 14:233 comments

Rosia Montana

După ce a picat la doar două voturi în Senat, noua lege a minelor, pusă pe hârtie de USL pentru a rezolva problema Roşia Montană după respingerea proiectul promovat de guvern, a trecut într-o şedinţă-fulger de comisiile pentru industrii şi administraţie ale Camerei Deputaţilor şi urmează să primească votul final marţi în plen, într-o formă aproape identică cu cea din Senat. Totul s-a desfăşurat într-o secretomanie totală, majoritatea USL punând proiectul gata scris pe masa comisiei, în format xerox, şi discutându-l la prima vedere, nu înainte de a decide că presa nu are acces la lucrări.

Explicaţia? ”S-a mai lucrat la nişte propuneri, ca să le dăm forma finală”, a precizat liderul deputaţilor liberali, George Scutaru. ”În final, a ieşit o lege pe care USL o susţiune, o promovează. Nu e o lege specială cu dedicaţie pentru o companie. Am vrut să evităm lucrul acesta. Pe primul loc e transparenţa şi interesul statului român”, a adăugat el. Din tabăra opoziţiei, fostul ministru al Economiei, Lucian Bode, îl contrazice. ”E clar că o să găsim în spate amendamente luate în bloc din contractul Roşia Montană. Este o dedicaţie clară”

Sursa: gandul.info

3 Comments

  • Nici o lege nu sunt in satare sa faca ,o sa vedem de unde o sa scoata bani de pensi daca noi in loc sa creiem locuri de munca le desfintam si pe cele existente

  • si pe langa asta mai fac si alte magarii caracteristice pentru tara noastra

  • Doamne… Nici o lege nu sunt in stare sa faca. Ma intreb: “Oare cum au condus tara asta?” In fine, daca o sa ratam aceasta sansa (proiectul RMGC) sa vad, cum ne vom descurca? In primul rand ar trebui sa se gandeasca la locurile de munca, la patrimoniu si la economia tarii. Fara acesti investitori nu suntem capabili sa iesim din saracie!

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com