VACCINARE DRIVE THRU la ALBA IULIA: Pune umărul pentru Alba! Fără programare, HAI la vaccinare!

12 mai 2021 11:270 comments
“La sfârșitul acestei săptămâni, în Alba Iulia își va deschide porțile primul centru de vaccinare de tip „Drive Thru”. Acesta va fi amenajat în parcarea Stadionului Cetate (în spatele Benzinăriei OMV) și va funcționa vineri, sâmbătă și duminică, între orele 08:00-20:00. Vaccinul folosit va fi cel de la Pfizer și nu va fi nevoie de programare prealabilă. Vaccinarea se va face din mașină, în baza actului de identitate și este nevoie doar de completarea unui formular ce poate fi descărcat de aici: https://vaccinare-covid.gov.ro/chestionar-triaj…/ sau poate fi completat la punctul de triaj.
În colaborare cu directorul DSP Alba, Alexandru Sinea și deputatul Beniamin Todosiu, cărora le mulțumesc și pe această cale, în cadrul Centrului Drive-Thru din Alba Iulia am reușit să mobilizăm câteva zeci de voluntari pentru a putea vaccina aproximativ 1500 de persoane. Dacă vrei și tu să te numeri printre voluntari, te poți înscrie la numărul de telefon 0755 125 437 sau dacă dorești să fii partener al Maratonului de Vaccinare, prin susținerea cu premii și recompense pentru cei care se vaccinează, poți apela cu încredere numărul de telefon 0764 631 666.
Pentru cei care se vor vaccina, am pregătit o mulțime de surprize, premii și tombole.
Vor fi impuse restricții de circulație în zona respectivă, astfel încât totul să se desfășoare în maximă siguranță pentru toată lumea. Rog, pe această cale, proprietarii autoturismelor parcate în zona din fața stadionului, să elibereze locurile de parcare. Va fi acolo, în permanență, un echipaj al Poliției Locale care îi va direcționa pe proprietarii de parcări rezidențiale către locurile provizorii.
Împreună suntem responsabili!” 
Gabriel Pleșa, Primarul Mun.Alba Iulia
Ar putea fi o imagine cu text care spune „ANMIAN PRIMĂRIAICIPILUI ALBAA PUNE ALBA PENTRU UMARUL PRNE DSPALBA MARATONUL VACCINARII Etapa 15, 16 mai Punct de vaccinare de tip "Drive Thru" Vaccinare fără programare, din mașină, doar cu buletinul! Parcarea stadionului "Cetate" Alba lulia Pfizer 0800-2000 Zeci de voluntari Premii și surprize MFii Fii responsabil Vaccinează-te”
 
 
 
 
 
 
 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com