VALORIFICAU METAL.DAR NU ERA AL LOR!

12 mai 2015 13:070 comments

Daca ar fi fost angajati sa faca asta ar fi tipat ca sunt chinuiti si ca au o munca fff grea! La data de 11.05.2015, în jurul orelor 20,30, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia i-au depistat pe 3 bărbaţi din Turceni, judeţul Gorj, în timp ce transportau 8 plăci metalice care se pare că proveneau din furt.

În urma cercetărilor efectuate a rezultat că cei 3 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 25 şi 28 de ani, angajaţi ai societăţii care efectuează lucrări de reabilitare a căii ferate ce traversează municipiul Alba Iulia, au sustras plăcile metalice, pentru a le valorifica la un centru de colectare a deşeurilor feroase.

Totodată, poliţiştii au stabilit că cei 3 au mai sustras plăci metalice, din acelaşi loc, iar în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat 13 astfel de plăci. Linia ferată, de pe care au fost sustrase componentele, este în curs de reabilitare astfel că siguranţa traficului feroviar nu a fost afectată de faptele celor 3 bărbaţi.

Pe numele lor a fost întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt, urmând ca cercetările în cauză să fie continuate de către poliţiştii Serviciului Transporturi Alba.1310033774_monkey_steals_wheel_cover

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com