Zilele Sebeşului aşteaptă o decizie a Consiliului Local

5 august 2013 08:480 comments

SebesSăptămâna trecută consilierii din Sebeş au respins proiectul de hotărâre privind evenimentul Zilele Sebeşului – deşi au discutat pe marginea programului manifestărilor, despre cheltuieli, deşi s-au făcut amendamente, la momentul votului final proiectul de hotărâre căzut.
La şedinţă au participat doar 11 consilieri (din cei 19 care constituie Consiliul Local), restul fiind în concediu. Dincolo de discuţiile privind preţul artiştilor a existat şi o propunere ca Zilele Sebeşului să nu mai aibă loc în acest an.
Ceea ce trebuie să notăm este că în acest an comercianţii nu vor mai avea voie să difuzeze muzica pe care o vor la standuri, organizatorii vor pune o muzică pentru toată lumea care să se încadreze cu evenimentul – prin intermediul staţiilor de amplificare asigurate de Centrul Cultural „Lucian Blaga”.
Nu avem dubii că Zilele Sebeşului vor avea loc în perioada programată, adică 16-18 august. Cheltuielile pentru eveniment sunt estimate la 260.000 lei, puţin pentru un oraş ca sebeş, dacă ne gândim că minicipalitatea Alba Iulia a dat circa 400.000 lei pe Zilele Oraşului din acest an.
În Consiliul Local Sebeş se aşteaptă luni, 5 august, un nou nou vot privind Zilele Sebeşului!

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com