Ziua porților deschise la Școala Gimnazială „Ion Agârbiceanu” Alba Iulia

28 martie 2013 10:391 comment

Agarbiceanu

Școala Gimnazială  „Ion Agârbiceanu” iși deschide sâmbată , 30 martie 2013,  larg porțile pentru toți părinții și copiii din grădinițele albaiulene,  care doresc să o viziteze.

Școala gimnazială ”Ion Agâbiceanu” Alba Iulia are ca scop principal  asigurarea unui nivel maxim de educatie pentru fiecare elev prin:

  • Baza materială de care dispune ( săli de clasă, laboratoare, cabinete, sală de sport, bibliotecă, cabinet medical)
  •  Un colectiv de cadre didactice titulare cu mare experiență profesională, pasiune și dăruire.
  • Organizarea unor demersuri educative și experiențe de învățare stimulative și variate, desfășurate în clasa și în afara ei și care oferă oportunități de a participa la activități artistice, culturale, sportive și de a lucra cu o varietate de materiale, resurse și echipamente.
  • Crearea unui mediu educațional prietenos, în care fiecare elev să se simtă în siguranță fizică și psihică, valorizat și responsabilizat, participant activ la propria formare.
  • Elevii pot beneficia, la solicitarea părinților, de programul “ Școală dupa școală “ prin care se asigură  supravegherea, instruirea copiilor și participarea lor la activități educative atractive până la ora 16

În anul şcolar 2013-2014, la Școala Gimnazială “Ion Agârbiceanu” Alba Iulia îşi vor desfăşura activitatea trei clase pregătitoare, în săli  de clasă dotate cu mobilier adecvat vârstei, dotare conformă cu cerinţele clasei şi cadre didactice specializate.

Cadrele didactice, care predau în acest an școlar la clasele a IV-a,  organizează cu ocazia           Zilei porților deschise activități inedite cu elevii lor,  la care au fost invitați să participe copiii de la Grădinițele nr.8, 9 și 11 împreună cu educatoarele și părinții lor.

Scopul acestor manifestări este acela de a facilita comunicarea dintre părinţi şi cadrele didactice care vor prelua în anul școlar 2013-2014 clasa pregătitoare precum şi informarea familiilor privind oferta educaţională a școlii.

Tot în acest scop o echipă formată din prof. Mariana Maierescu directorul școlii, prof.Vinceller Alexe director adjunct, psiholog Ramona Berkeţi,  prof. înv. primar Ioana Corlaci, prof înv. primar Gabriela Voina ,  prof înv. primar Iulia Muntean , prof înv. primar Florina Borşan și  prof înv. primar Viorica Rusu s-a întâlnit în perioada 14-28 martie cu părinții  care urmează să-și înscrie copiii în clasa pregătioare și clasa întâi în cadrul unor ședințe organizate la Grădinița nr.11

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com