CIOLACU L-A NEGOCIAT PE DUMNEZEU!

17 iunie 2020 20:220 comments

Puteam să jur că omul lui Iohannis din fruntea PSD va executa ordinul acestuia cu privire la prelungirea stării de alerta. Mă așteptam chiar să invoce ,,interesul național” cum o făcea pe vremuri Oprea… Așa Ciolacu încearcă să împuște mai mulți iepuri dintr-un foc. Nu-l supără pe șeful Iohannis, negociază interesele unor barosani ai partidului și, bineînțeles, are amendamente populiste pt. a încânta electoratul ,,credincios” PSD.

DA, Ciolacu a negociat oficierea slujbelor în biserica. L-a negociat pe Dumnezeu într-un joc politic ieftin… Domnule președinte al PSD, Dumnezeu primește rugăciunile chiar dacă sunt făcute în curtea bisericilor, a mânăstirilor și chiar de acasă dacă există credință. “Când te rogi, intră în cămara ta și, închizând ușa, roagă-te Tatălui tău, care este în ascuns” (Ev.Matei cap.6). Fățărnicia aceasta în schimb este pedepsita, așa cum scrie în Cartea Sfântă.

Nu e un lucru rău ca vom avea acces in biserica. Daaarrr!!!Era muuult mai primit de Cel De Sus daca ați fi negociat si obținut resuscitarea firmelor din turism si HORECA, serviciilor, agriculturii și a investițiilor în general. Am înțeles, de acolo nu vin voturi pt. PSD. Cât despre “guvernul meu” sper sa-și rezolve mânărelile cât mai repede, să lase afacerile de partid și să elibereze ,,țara și economia” până nu e prea târziu. ALDE a fost și va rămâne pe aceeași linie de a sprijini real economia, mediul de afaceri și locurile de muncă. De aici derivă toate!

Ioan Lazar -presedinte ALDE-Alba

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com