Ioan Lazar il desfiinteaza pe “soarecele” Citu!

14 aprilie 2020 10:252 comments
Guvernul care a jucat alba-neagra cu sănătatea românilor cum poate fi denumit? Ticălos sau tot criminal?
Un habarnist de profesie, care nu înțelege care îi e rolul său în Guvern, s-a trezit să folosească tot felul de cuvinte grele la adresa celor care nu sunt de acord cu ce dictează șeful lui suprem, Klaus Werner Iohannis. Dle Cîțu, nu toți sunt niște lingăi ca dumneata! 
Revenind la cîțismele dlui de la finanțe. Un om care fuge de propria sa umbră atunci când trebuie să ocupe funcții cu o mare responsabilitate, dă lecții de moralitate. Am văzut-o și pe asta. Un șoarece speriat ca de moarte sare la gâtul celor care nu fac precum profețește unicul și inegalabilul Klaus Iohannis, stăpânul și binefăcătorul lui Cîțu și al PNL. 
Florin Cîțu este, probabil, cea mai proastă glumă de ministru și de politician care a putut exista în România ultimilor 30 de ani, o persoană care fuge de responsabilitate mai ceva ca dracu de tămâie. 
Pentru că tot vă plac cuvintele tari , gen ”crimă”, spune tu, dle Cîțu, cum se numesc cei care, știind că vine pandemia de coronavirus, au refuzat să asigure stocurile necesare de echipamente medicale pentru populație și pentru medici?
Cum se numesc cei din cauza cărora sunt infectați medicii din țară pentru că au fost trimiși să lupte cu coronavirus fără niciul fel de echipament de protecție?
Cum se numesc cei care jucau în ianuarie – februarie alba-neagra cu sănătatea românilor doar pentru a organiza alegeri anticipate?
Cum se numesc cei care, dle Cîțu, de o lună de zile ar fi trebuit să ia măsuri economice pentru repornirea activităților economice pentru ca România să nu intre într-o gravă criză economică?
Cum se numesc cei care în miez de noapte, neținând cont de propriile lor ordonanțe militare și legislația în vigoare, făceau transferul românilor spre aeroporturile țării pentru a-i trimite, în plină pandemie, în Germania?
Nu dle Cîțu, ei nu se numesc guvernanți! Abia asta, dle CÎțu, se poate numi crimă împotriva poporului român!
Și, poate, atunci când restricțiile se vor termina, toți cei de care v-ați bătut joc vor cere socoteală, măcar electoral, ”Guvernului meu”, care a încălcat, cu bună știință, obligația constituțională de a asigura sănătatea publică.
 
 
 
 
 
   

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com