„Adolescenţă în siguranţă” pentru 200 de elevi ai Grupului Şcolar Industrial Sebeş

1 martie 2012 15:120 comments

Campania iniţiată de Jandarmeria Alba „Adolescenţă în siguranţă” a continuat miercuri, 29 februarie, în Sebeş. Aproximativ 200 de elevi ai Grupului Şcolar Industrial din localitate au fost instruiţi de reprezentanţii jandarmeriei şi Serviciului de Probaţiune de pe lângă Tribunalul Alba cu privire la cele mai frecvente fapte de natură contravenţională şi penală întâlnite în şcoală şi referitor la modul în care pot fi traşi la răspundere din punct de vedere contravenţional şi penal, chiar minori fiind.
Întâlnirea a decurs în condiţii foarte bune, s-a desfăşurat într-o atmosferă degajată, instructorii urmărind atragerea audienţei spre dialog şi spre expunerea propriei păreri cu privire la aspectele prezentate, interactivitate care a contribuit la o optimă receptare a informaţiilor transmise.
Acest proiect se derulează în perioada februarie – aprilie, iar la buna desfăşurare a acestuia contribuie Instituţia Prefectului Alba, CJ Alba, Primăria Alba Iulia, IŞJ Alba şi Casa de Cultură a Studenţilor – Alba Iulia.
Următoarea acţiune din cadrul campaniei se va desfăşura miercuri, 7 martie, în Aiud şi va fi adresată elevilor şi personalului didactic de la Colegiul Naţional „Titu Maiorescu” Aiud; Colegiul Naţional „Bethlen Gabor” Aiud; Colegiul Tehnic Aiud şi Grupul Şcolar Agricol „Al.Borza” Ciumbrud. (C.T.)

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com