10 ani pe scenă alături de Skepsis

9 mai 2012 14:570 comments

Grupul de teatru Skepsis marchează pe scenă împlinirea a 10 ani de existenţă. Evenimentul aniversar „10 ani cu Skepsis” oferă publicului albaiulian vizionarea a două spectacole de teatru: „Weekend în Infern”, de Rodica Padina – va fi pus în scenă joi, 10 mai, ora 19.00, la Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia; „Dineu cu proşti”, de Francis Veber – se va juca joi, 31 mai, ora 20.00, la Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia. Ambele spectacole au fost realizate cu sprijinul Casei de Cultură a Studenţilor Alba Iulia.
Aşa cum ne-au obişnuit cei de la Skepsis, spectacolele de teatru vor fi întregite cu momente de poezie, muzică şi umor. Invitaţi speciali sunt membrii grupului de folk Plus Noi.
Intrarea este gratuită la ambele spectacole, evenimentul încadrându-se în acţiunea de strângere de fonduri destinată înfiinţării Teatrului Skepsis. Donaţiile sunt binevenite, mai ales că membrii Skepsis vor să pună bazele unui veritabil teatru particular la Alba Iulia.
Viitorul Teatru Skepsis va fi un loc al întâlnirii tuturor tinerilor care au ceva de oferit, ceva de învăţat şi mai ales ceva de dăruit comunităţii din care fac parte.
Teatrul Skepsis poate fi sprijinit de către oricine prin direcţionarea a 2% din impozit spre Asociaţia Grupul Skepsis, donaţii directe (la spectacole) la Cutia Actorului sau în contul asociaţiei noastre:
Denumire entitate nonprofit: Asociaţia Grupul Skepsis
Cod de identitate fiscală: 21022125
Cont bancar IBAN: R017BRDE010SV11421630100. Iulian Brok

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com