15 tineri s-au întrecut în arta oratoriei la CCS Alba Iulia

18 iunie 2012 15:130 comments

Sâmbătă, 16 iunie, Asociaţia Never Too Young a organizat, în amfiteatrul mic al Casei de Cultură a Studenţilor, prima întâlnire Public Speaking Support Group organizată în Alba Iulia.
Conduşi după deviza „Marele scop al educaţiei nu este ştiinţa, ci acţiunea”, un grup de 15 tineri au răspuns afirmativ invitaţiei lansate de Asociaţia Never Too Young, şi au avut curajul de a îşi prezenta discursurile pregătite, în faţa unui public. Temele abordate au fost dintre cele mai diverse, de la situaţia femeilor din Arabia Saudită, prietenie, respect, implicare socială şi reprezentativitate la influenţa Facebook asupra comunicării, majoritatea reflectând opinia personală a participanţilor cu privire la un factor care influenţează bunul mers al societăţii.
Public Speaking Support Group este un proiect dedicat atât persoanelor pasionate de vorbitul în public, cât şi celor care au dificultăţi în a comunica în public. Acesta este un proiect lansat acum 5 ani în cadrul JCI Bucureşti, care are drept scop evoluţia fiecăruia dintre participanţi în ceea ce priveşte vorbitul în public, evoluţia realizându-se prin practică. Astfel, din două în două săptămâni se organizează întâlniri pentru a exersa tehnici de oratorie. Acestea conţin 4-5 discursuri de 7-14 minute, urmate de opinii din partea participanţilor.
Acest proiect reprezintă o acţiune finanţată de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Alba. În categoria partenerilor acestui proiect se încadrează şi Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia. Mai multe detalii pot fi găsite pe pagina de facebook www.facebook.com/PSSGAB, e-mail: nevertooyoungab@gmail.com. (S.P.)

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com