200 de preşcolari au vizitat IPJ Alba

22 martie 2012 15:360 comments

Manifestările organizate de IPJ Alba pentru sărbătorirea Zilei Poliţiei Române au continuat şi în 21 martie, când la sediul inspectoratului şi la Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost organizată „Ziua porţilor deschise”.
Activitatea a prilejuit întâlnirea cu circa 200 de preşcolari din 4 grădiniţe din Alba Iulia şi cu o clasă de elevi ai Seminarului Teologic Romano-Catolic din Alba Iulia, care au vizitat şi cărora le-au fost prezentate inspectoratul, tehnica din dotare şi modul de funcţionare a acesteia precum şi câteva materiale cu caracter informativ-preventiv.
Criminaliştii le-au preluat o urmă papilară celor mai mici dintre vizitatori şi le-au înmânat-o pentru a o avea ca amintire de la poliţie.
Poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, împreună cu reprezentanţii Agenţiei Naţionale Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Alba Iulia şi ai Centrului de Prevenire şi Consiliere Antidrog Alba, parteneri în Proiectul „Fii inteligent! Nu fi violent!”, iniţiat de Liceul de Muzică şi Arte Plastice din Alba Iulia, au fost prezenţi în sala de festivităţi a liceului, unde au susţinut o sesiune informativ-preventivă. Sesiunea a avut ca şi beneficiari 121 de elevi ai claselor a V-a şi a IX-a, cărora le-au fost prezentate materiale documentare din activitatea poliţiei.
l Crinela Toader

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com