2,9 metri cubi de material lemnos confiscați de jandarmii aiudeni

9 decembrie 2019 19:220 comments

 

Jandarmi din cadrul Secției de Jandarmi Aiud au depistat joi, 05 decembrie, a.c., pe raza localității Aiud, două persoane ce transportau cu ajutorul căruțelor, material lemnos pentru care nu dețineau aviz de însoțire.

Cele două persoane au fost sancționate în conformitate cu prevederile Legii 171/2010 privind stabilirea si sancționarea contravențiilor silvice, astfel: amendă contravențională în valoare de 1.000 de lei și avertisment.

Persoanele sancționate , o femeie de 38 de ani, respectiv un bărbat de  43 de ani sunt din localitatea Aiud  și au fost depistate în urma unor acțiuni desfășurate de jandarmi în vederea prevenirii și combaterii sustragerilor  ilegale de material lemnos. Cei aproape 3 metri cubi de material lemnos  de esență fag și gorun au fost confisați și predați Ocolului Silvic Aiud, conform prevederilor aceluiași act normativ.

Recomandăm celor care au cunoştinţă de astfel de fapte să le semnaleze cu promptitudine şi îi asigurăm de întreaga noastră disponibilitate de intervenţie pentru depistarea şi sancţionarea celor în cauză. De altfel, atragem atenția cetățenilor, că  zilele următoare, jandarmii vor continua acțiunile de prevenire și combatere a sustragerilor ilegale de material lemnos, în zonele de competență.

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com