3 tineri din Alba Iulia au fost identificaţi ca şi autori de furt. Unul dintre ei a fost reţinut

5 februarie 2013 10:560 comments

trei-sibieni-arestati-pentru-furt-calificat1357284864Luni, 4 februarie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, i-au identificat pe principalii suspecţi de comiterea unui furt din incinta unei societăţi comerciale, situată pe strada Al. I. Cuza din Alba Iulia, faptă în legătură cu care poliţia a fost sesizată la data de 31.01.2013. Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că în noaptea de 30 pe 31.02.2013, doi tineri de 25 respectiv de 22 de ani, împreună cu un minor de 17 ani, (toţi din municipiul Alba Iulia) au pătruns prin efracţie în birouirile societăţii, de unde au sustras un laptop, o unitate de calculator, un monitor precum şi câteva unelte, prejudiciul reclamat de păgubit fiind în valoare de 1.500 de lei.
Faţă de tânărul de 25 de ani, cunoscut cu antecedente penale, a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore urmând ca în cursul zilei de azi, 5 februarie să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.
Prejudiciul a fost recuperat integral şi restituit reprezentanţilor societăţii păgubite iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracționale a celor 3 suspecţi.
(D.S.)

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com