30 de zile de arest preventiv pentru hotul din Mures care actiona la Alba Iulia

15 martie 2017 12:580 comments

Tânărul din judeţul Mureş, reţinut de poliţişti pentru mai multe furturi şi tentative de furt, comise pe raza municipiului Alba Iulia, va fi cercetat în stare de arest preventiv.

Marţi, 14 martie 2017, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia l-au prezentat pe R.F.T., de 22 de ani, din comuna Adămuş, judeţul Mureş, cercetat pentru comiterea unui număr de 13 furturi şi tentative de furt, Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunere de arestare preventivă – se arată într-un comunicat IPJ Alba.

După ce judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Alba Iulia a dispus arestarea tânărului din Mureş, acesta s-a ales cu un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Reamintim:

Luni, 13 martie 2017, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia l-au identificat pe R.F.T., de 22 de ani, din comuna Adămuş, judeţul Mureş, ca persoană bănuită de comiterea unui furt prin care a fost cauzat un prejudiciu în valoare de 200 de lei.

În seara zilei de 25 ianuarie, tânărul a forţat încuietoarea unui garaj, iar din interior a sustras mai multe bunuri: scule, obiecte decorative etc.

Bărbatul este cercetat de poliţiştii din Alba Iulia şi pentru alte furturi şi tentative de furt, comise de la începutul anului 2017, pe raza municipiului Alba Iulia.

R.F.T. a fost reţinut iniţial pentru o perioadă de 24 de ore.

Tags:

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com