4 saloane renovate şi modernizate la spitalul din Cugir

7 iunie 2012 14:500 comments

La Spitalul Orăşenesc Cugir au fost inaugurate patru saloane, modernizate şi dotate ca urmare a donaţiilor făcute de locuitorii Cugirului: este vorba de două saloane din cadrul secţiei de Pediatrie şi două saloane ale secţiei de Ginecologie.
Inaugurarea a fost făcută de managerul spitalului, Cristian Simu, în prezenţa primarului Adrian Teban, a viceprimarului Rodica Florea şi a subprefectului Cornel Murg. La eveniment au participat şi consilierul judeţean Mihai Nicuşor, consilierii locali Emil Muntean, Aurel Păştină, Mircea Trifan, precum şi personalul medical al unităţii.
Lucrările pentru reabilitarea acestor spaţii au demarat în urmă cu o lună şi au presupus recompartimentarea şi înlocuirea uşilor, geamurilor, pardoselii, amenajarea de grupuri sanitare, precum şi finisaje pentru asigurarea funcţionalităţii spaţiilor destinate pacienţilor.
Investiţia a fost posibilă în urma spectacolului caritabil „Dau şi eu pentru spitalul meu” (organizat de USL Cugir) prin care s-au strâns 6.627 lei, cărora li s-au adăugat 1.000 de euro din partea unei firme, precum şi diferite sponsorizări în materiale de construcţii.
„Sunt mulţumit că am reuşit să demonstrăm că împreună putem schimba în bine soarta acestei unităţi medicale de care depinde sănătatea noastră, a tuturor cugirenilor. Spitalul Orăşenesc Cugir nu este al primăriei, nici al Direcţiei de Sănătate Publică, ci este al oamenilor din oraş”, a declarat primarul Adrian Teban. Iulian Brok

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com