51 de poliţişti şi-au început activitatea la IPJ Alba

3 mai 2012 15:380 comments

Miercuri, 2 mai, la sediul IPJ Alba s-au prezentat pentru a-şi prelua atribuţiile de serviciu, 51 de absolvenţi ai Şcolilor de Agenţi de Poliţie Vasile Lascăr din Câmpina şi Septimiu Mureşan din Cluj-Napoca – promoţia 2011, care au fost repartizaţi la unităţile de poliţie din Alba.
Cei 51 de agenţi (42 de băieţi şi 9 fete), au fost repartizaţi la Poliţia Sebeş şi la cele 11 secţii de poliţie rurală subordonate IPJ Alba şi urmează să desfăşoare activităţi specifice pentru intervenţia promptă la evenimente şi asigurarea unui climat de siguranţă publică corespunzător.
Repartizarea acestora a fost făcută după cum urmează: Poliţia Sebeş – Biroul de Ordine Publică: un agent de poliţie; Secţia 1 Poliţie Rurală Galda de Jos: 5 agenţi de poliţie; Secţia 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos: 5 agenţi de poliţie; Secţia 3 Poliţie Rurală Aiud: 5 agenţi de poliţie; Secţia 4 Poliţie Rurală Unirea: 2 agenţi de poliţie; Secţia 5 Poliţie Rurală Blaj: 5 agenţi de poliţie; Secţia 6 Poliţie Rurală Jidvei: 4 agenţi de poliţie; Secţia 7 Poliţie Rurală Sebeş: 6 agenţi de poliţie; Secţia 8 Poliţie Rurală Şpring: 5 agenţi de poliţie; Secţia 9 Poliţie Rurală Cîmpeni: 4 agenţi de poliţie; Secţia 10 Poliţie Rurală Albac: 5 agenţi de poliţie; Secţia 11 Poliţie Rurală Baia de Arieş: 4 agenţi de poliţie.
Din cei 51de agenţi de poliţie, 9 sunt din Alba iar 42 din Arad, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Caraş-Severin, Cluj, Gorj, Hunedoara, Maramureş, Sălaj, Satu Mare, Timiş şi Vâlcea.
Cu această ocazie, în sala de festivităţi a inspectoratului, a avut loc o şedinţă unde celor 51 de poliţişti le-a fost prezentată structura organizatorică a inspectoratului şi atribuţiile ce le revin în activitatea profesională, pentru a răspunde solicitărilor formulate de cetăţeni.
Şeful IPJ Alba, chestor principal de poliţie Ioan Nicolae Căbulea, a prezentat priorităţile inspectoratului pentru 2012 şi şi-a exprimat convingerea că suplimentarea numărului de poliţişti care vor acţiona în stradă va avea ca efect reducerea criminalităţii, eficientizarea intervenţiilor la evenimente şi creşterea operativităţii în soluţionarea problemelor cetăţenilor. În acelaşi context, le-a solicitat seriozitate în muncă dar şi în societate.

Crinela Toader

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com