LA MULŢI ANI, POLIŢIŞTILOR! 77 de avansări în grad la IPJ Alba de Ziua Poliţiei Române. Vezi imagini de la eveniment

25 martie 2013 13:522 comments

politie

În cadru festiv, la sediul IPJ Alba au avut loc 77 de avansări în grad, prilejuite de Ziua Poliţiei Române.

Chestorul principal Nicolae Căbulea, comandantul IPJ Alba, a citit cuvântul ministrului de Interne, Radu Stroe, din care spicuim: „Întotdeauna când vorbesc de Poliţia Română primele cuvinte care îmi vin în minte sunt siguranţă şi încredere. Nu pot să nu remarc că Ziua Poliţiei Române este de Buna Vestire”. Apoi tot chestorul Nicolae Căbulea a dat citire cuvântului chestorului şef de poliţie Petre Tobă, inspector general al Poliţiei Române.

Printre remarcaţii acestui eveniment s-au numărat: inspector de poliţie Florin Baciu din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, inspector de poliţie Ioan Pleşa din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale al Poliţiei Municipiului Sebeş şi agent şef Sorin Silviu Lazea, şeful Postului de Poliţie Arieşeni, au fost avansaţi înaintea împlinirii stagiului minim, la gradul profesional următor, pentru rezultate deosebite obţinute în activitate.
De asemenea au fost făcute şi 74 de înaintări în grad la termen, 37 ofiţeri şi 37 agenţi.

Alături de poliţişti s-a aflat şi prefectul Gheorghe Feneşer, care a ţinut să fie prezent la festivitate în ciuda bolii care l-a ţinut la pat în ultimele zile.

Prefectul Gheorghe Feneşer a declarat: „Am făcut un efort deosebit pentru a fi astăzi aici cu dvs. Îi felicit pe toţi cei avansaţi în grad şi pe toţi cei care îmbrăcaţi uniforma de poliţist. Din păcate este unul din puţinele momente plăcute pentru dvs. Văd aici oameni din două generaţii: unii au lucrat şi înainte de 1989, alţi doar după 1989, într-o perioadă de privaţiuni.

Eu vă rog ceva: în ultima perioadă imaginea Poliţiei s-a îmbunătăţit considerabil. Sunt mulţi poliţişti cu ţinută ireproşabilă, cu moralitate şi profesionalism. Dar eu vă spun că nu e suficient, mai aveţi de lucrat. Aveţi de îndeplinit 3 obiective: păstrarea legalităţii, obiectivităţii şi imparţialităţii. Abia atunci veţi avea parte de încrederea deplină a populaţiei”.

La rândul său, chestorul principal Nicolae Căbulea s-a adresat poliţiştilor: „E un moment important astăzi: sărbătorim 191 de ani de la înfiinţarea Poliţiei Române. Vă mulţumesc pentru ceea ce faceţi zi de zi. Într-o statistică pe care am văzut-o acum câteva zile, 80 la sută din locuitorii judeţului Alba au încredere în dvs”.

Înaintările în grad au fost făcute de perfectul Gheorghe Feneşer şi chestorul Nicolae Căbulea, în timp ce hotărârile ministrului de Interne privind înaintările în grad au fost citite de comisarii şef Laurenţiu Crişan şi Mihai Rus.

Tags:

2 Comments

  • Societatea ASTRA

    Astăzi, de Ziua Poliţiei Române, transmit felicitări tuturor celor care contribuie la asigurarea unui climat de siguranţă în judeţul nostru. În mod deosebit, adresez un cuvânt de apreciere conducerii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Alba pentru activitatea şi prezenţa sa în comunitate şi pentru profesionalismul de care dă dovadă.
    Vă mulţumesc pentru devotamentul de care daţi dovadă, pentru responsabilitatea cu care trataţi rigorile meseriei dumnevoastră. La mulţi ani, sănătate şi putere de muncă doresc tuturor cadrelor din această instituţie. Să aveţi parte de cât mai multe realizări profesionale şi personale!
    Cu consideratie, Prof. Maria Nistor – membru a Societății ASTRA

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com