FURT DE CURENT!

13 martie 2019 20:080 comments

Cercetată pentru furt de energie electrică

 

Au continuat acţiunile de prevenire şi combatere a furtului de energie electrică. Poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Cîmpeni împreună cu reprezentanţi ai societăţii de distribuţie a energiei electrice au descoperit o locuinţă din comuna Bistra ce era racordată la reţeaua de electricitate cu ajutorul unor circuite artizanale care ocoleau echipamentele de măsurare.

 

La data de 12 martie 2019, cu ocazia unui control efectuat pe raza localităţii Bistra, poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Cîmpeni împreună cu reprezentanți au societăţii de distribuție a energiei electrice au identificat un imobil, care  era racordat la reţeaua de electricitate cu ajutorul unor circuite artizanale ce ocoleau echipamentele de măsurare.

 

Faţă proprietara imobilului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de “executarea sau folosirea de instalații clandestine în scopul racordării directe la rețea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare”, faptă prevăzută și pedepsită de art. 92 din Legea nr. 123/2012 privind energia electrică şi gazele naturale şi „furt” faptă prevăzută şi pedepsită de art. 228 din Codul Penal.

 

Controalele vor continua.

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com