„CLEAN STATIONS” – ACȚIUNE ÎN STAȚIILE C.F.R.

18 septembrie 2019 15:340 comments

 

În această dimineață, Poliția Română, prin Direcția de Poliției Transporturi, a desfășurat o acțiune, la nivel național, pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale în zona stațiilor C.F.R.

În judeţul Alba, timp de 4 ore, peste 30 de polițiști de la structurile de transporturi, rutieră și ordine publică, sprijiniți de jandarmi, au derulat controale în zona a 4 stații de cale ferată (Alba Iulia, Aiud, Blaj și Teiuș).

Acţiunea a vizat depistarea călătorilor frauduloși, prevenirea furturilor, depistarea persoanelor fără adăpost, prevenirea actelor de cerșetorie și comerț ambulant, precum și descurajarea oricăror fapte ilegale.

În cadrul acțiunii au fost legitimate 54 de persoane și au fost aplicate 40 de sancțiuni contravenționale, din care 4 la Legea 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, 3 la Legea 38/2003 privind taximetria, 19 la OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, iar restul la alte acte normative.       

În cadrul acţiunii, poliţiştii rutieri au controlat, în zona gărilor, 25 de autoturisme, iar polițiștii de ordine publică au verificat, în bazele de date, 32 de persoane.

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com