Sofer oprit cu focuri de arma!

24 ianuarie 2020 21:161 comment

La data de 23  ianuarie 2020, în jurul orei 01.30, o patrulă de siguranță publică din cadrul Poliției Orașului Câmpeni, formată din polițist și jandarm, în timp ce acționa pe DN 75, pe raza orașului Câmpeni, a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, folosind semnalele luminoase și acustice.

 

Șoferul autoturismului nu a respectat semnalul și și-a continuat drumul, motiv pentru s-a trecut la urmărirea lui.

 

După aproximativ 200 de metri, șoferul urmărit a oprit autoturismul, iar polițistul din patrulă l-a legitimat și, întrucât emana miros de alcool, i-a solicitat să se supună testării cu aparatul etilotest, moment în care acesta a devenit agresiv și a încercat să scape, alergând spre locuința sa.

 

Polițistul l-a urmărit, l-a somat și pentru că bărbatul nu s-a supus somației, a efectuat trei focuri de avertisment, în plan vertical, după care a tras un foc de armă înspre membrele inferioare ale acestuia. Bărbatul urmărit, în vârstă de 45 de ani, din Câmpeni, a fost rănit la gamba piciorului stâng.

 

Ulterior, a fost transportat la spital pentru îngrijiri, medicii stabilind că nu i-a fost pusă viața în pericol.

 

Pe numele său, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice, faptă prevăzută și pedepsită de art. 337 din Codul Penal.

 

Cercetările sunt continuate.

 

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com