HOROSCOPUL ZILEI-12 IANUARIE

12 ianuarie 2021 13:110 comments

PAZESTE-TI BUZUNARUL!

Trebuie sa stii ca un prost si banii lui nu reusesc sa stea mult timp impreuna!Cineva crede azi ca poate profita de naivitatea ta si, daca nu esti atent, chiar profita.Evita azi expertii in tranzactii financiare sau trateaza-I cu cu prudenta.Dupa ce dai mana cu vreunul, numara-ti degetele!

FII OM!

E tare usor sa ranesti atunci cand ai cutitul in mana, dar e mult mai frumos sa tai cu el o felie din bucata ta de paine si s-o dai unui sarman! Mulţi sunt destul de vicleni ca să surâdă împăratului, dar puţini sunt destul de înţelepţi ca să surâdă cerşetorului.Daca azi vei gasi puterea sa faci bine, binele ti se va intoarce inzecit iar multumirea ta sufleteasca va fi mare!

AI PREA MULTI AMICI SI PREA PUTINI PRIETENI

Treci printr-un moment oarecum mai dificil si cu ocazia asta vei putea vedea cine iti e prieten cu adevarat si cine nu.Multi vor sari sa te ajute abia cand nu mai ai nevoie de ajutor! Când bolnavul e pe vindecate, se-arată şi doctorul.

ORIENTEAZA-TE! E NEVOIE!

Va trebui sa analizezi foarte atent care anume cerc de prieteni iti este folositor in cariera si care reprezinta o frana pentru bunul mers al afacerilor tale.Numai asa vei reusi sa ai succes.E cazul sa fii selectiv. Unde este bine, plăteşte să intri; unde este rău, plăteşte să ieşi.

OAMENII NOI PE CARE-I CUNOSTI SUNT NOI DOAR PENTRU TINE!

Ti se ofera sansa de a fi admis intr-un “club select” , un grup de oameni cu puteri sporite care te-ar putea sprijini in proiectele tale.Trebuie doar sa-I convingi ca intentiile tale sunt oneste si asta nu va fi foarte usor.Incearca sa ajungi la liderul acestui grup. Când intri în turmă, sărută fruntea măgarului.

 

LEGEA DE AUR A DREPTATII:CINE ARE AURUL  ARE SI DREPTATEA!

Pentru ca sansa face sa poti dispune azi de resurse materiale semnificative, vei vedea ca atitudinea celor din jur e cu totul alta daca o raprtezi la perioada cand nu aveai bani! Banul dă frumuseţe urâţilor, picioare ologilor, ochi orbilor, interes lacrimilor.Profita de aceasta zi daca iti place sa fii lingusit!

LAUDA NU REZOLVA NECAZUL

Apelezi astazi la serviciile unui “specialist” pe care ti l-a recomandat cineva cu multa caldura si constati ca respectivul nu e chiar atat de priceput pe cat ti s-a spus.Esti dezamagit si incepi sa nu mai ai incredere in referintele date de altii.

DE UNDE NU E NICI DUMNEZEU NU CERE

Nu mai ai ce pierde si de aceea mizezi totul pe o singura carte.Daca e castigatoare, ai dat lovitura, daca nu, mai sarac de atat nu poti fi! Patruzeci de hoţi nu pot prăda un om în pielea goală.

 

NU TE SUPRAESTIMA!

Tentatia zilei e sa crezi despre tine ca esti extrem de abil si ca te poti descurca fara nici cea mai mica problema in orice situatie.Vei constata ca nu e chiar asa si ca sunt si lucruri care te depasesc. Cu cat esti mai sus si mai increzator, cu atat caderea va fi mai neplacuta! Vulpea fudulă cade cu toate picioarele în cursă.

DACA POTI, VREI!

Demarezi in tromba un proiect nou imbatat de usurinta cu care rezolviprimele probleme, dar, mai spre seara te impotmolesti si constati ca in afar ade vointa, iti mai trebuie si ceva cunostinte si ceva energie.Nu te lasa infrant! Trebuie să baţi la şapte uşi pentru a ţi se deschide una.

LENEA NU OBOSESTE

 

Te-a cuprins lancezeala si tamnjesti dupa relaxare.Nu e momentul! Ai probleme serioase de rezolvat si ele nu se rezolva daca stai intins in pat! Pisica care pândeşte şoarecele preţuieşte mai mult decât leul care leneveşte.

Prudenta maxima! Nu te avanta cu capul inainte intr-o actiune de al carui final fericit nu esti sigur! Numai prostul incearca adancimea apei cu ambele picioare deodata.In aceasta perioada risti pierderi mari daca nu chibzuiesti atent toate implicatiile posibile!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com