FAPTUL DIVERS

28 ianuarie 2021 19:290 comments

AMOR CU OCHII PE CALENDAR!

Polonia interzice aproape în totalitate avortul, odată cu publicarea în Monitorul Oficial a hotărârii Tribunalului. Potrivit guvernului polonez, decizia va intra în vigoare imediat după publicare, adică cel mai probabil miercuri. Singurele excepții admise sunt în cazul sarcinilor rezultate după un viol sau un incest sau atunci când viaţa mamei este în pericol.Dar nici Citu nu se lasa.Ca sa creasca natalitatea, mareste alocatiile cu 20%!

VESTE BUNA PENTRU BETIVI

Prefectura București anunță că din cauza unei erori materiale în decizia de vineri a Comitetul Municipiului București pentru Situatii de Urgență, autoritățile au decis eronat ca restaurantele și cafenelele din Capitală să fie deschise doar până la ora 21:00. Astfel, potrivit unui comunicat de presă, s-a decis printr-o erată ca acestea să fie deschise până la ora 23:00.Betivii vor despagubiri pentru cele trei zile.

SFARSITUL CIVILIZATIEI

Președintele rus Vladimir Putin și-a exprimat miercuri speranța că un „conflict global” este imposibil, altfel, a subliniat el, ar însemna „sfârșitul civilizației”. Declarația a fost făcută în discursul ținut în cadrul Forumului de la Davos.Exact cum spunea Einsteim:in cel de-al patrulea razboi mondial, luptele se vor da cu bate si sageti cu varf de cremene.

ASA-I JOCUL PE LA NOI:DOI PASI INAINTE, UN PAS INAPOI!

Orice persoană trimisă în judecată ar trebui să facă un pas în spate din funcţiile publice, a afirmat miercuri seara ministrul PNL al Muncii şi Protecţiei Sociale, Raluca Turcan, la postul public de televiziune, cu referire la primarul din Iaşi, Mihai Chirica, trimis în judecată pentru fapte de abuz în serviciu, informează Agerpres.Unii politicieni ar trebui sa faca zeci de pasi in spate…

HOATA DIN SIFONIER

O femeie căutată de autoritățile judiciare din Ungaria după ce a fost arestată pentru furt, a fost găsită într-un șifonier, într-un apartament din București.Politistii au actionat la pont.Mai intai s-au facut ca rasclesc o noptiera si dupa aia s-au dus glont la sifonier.

INSOMNIA URSULETILOR

Deși ar trebui să hiberneze, urșii apar din ce în ce mai des printre turiști, în stațiunile de la munte. Specialiștii spun că animalele nu mai au motiv să își înceteze activitatea iarna, deoarece găsesc mâncare în apropierea oamenilor. Iar jandarmii avertizează că, în orice situație, urșii sunt periculoși.Specialistii britanici sustin ca de vina ar fi cafeaua bauta inainte de a merge la culcare.

VREI SA TE VACCINEZI? STAI, BA, LA COADA!

Deputatul liberal Florin Roman afirmă, joi, că ”nu ne mai facem sănătoşi”, după ce ministrul Sănătăţii a anunţat că 30% dintre cei care s-au vaccinat nu erau programaţi în platforma dedicată. Deputatul afirmă că ”este inadmisibil” ca cei bolnavi şi vârstnicii să nu aibă acces la vaccinare din cauza ”pilelor şi relaţiilor”. ”Aştept cu mare interes ca domnul ministru să răspundă care sunt persoanele vinovate şi privilegiaţii care au sărit peste rând”, a afirmat deputatul.Caz aproape real:”Am fost aici, doamna! Ma recunoaste domnul portar!Spune-le, cumnate, nu-i asa ca am fost?”

BUGETUL DIN UMBRA

Marcel Ciolacu a afirmat că bugetul alternativ pe care îl propune PSD are ca obiective stoparea COVID-19, vaccinarea populaţiei, investiţii în capital uman, în infrastructură şi o relansare a economiei. Liderul PSD a vorbit şi despre o mai mare colectare la buget şi stoparea furturilor nejustificate, cât şi despre stimularea muncii, creşterea veniturilor şi refacerea industriei. El a mai spus că bugetul nu include noi taxe şi impozite, însă cele existente trebuie să fie plătite de toată lumea.Ce mare lucru?Pe hartie, romanii o duc bine si acum!

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com