9 mai: Ziua Europei sarbatorita la Sebes

5 mai 2017 17:300 comments

În data de 9 mai 2017, municipiul Sebeş marchează Ziua Europei printr-o întâlnire de informare privind oportunitățile de finanțare prin Programul Operațional Regional 2014 -2020, întânire la care sunt invitați să participe agenții economici, persoanele fizice din municipiu și zonele învecinate, reprezentanții unităților administrativ teritoriale din zonă.

Întâlnirea are loc la ora 11.00 la Centrul Cultural Lucian Blaga din Sebeș, sala Gheorghe Maniu, o întâlnire de informare privind oportunitățile de finanțare prin Programul Operațional Regional 2014 -2020, întânire la care sunt invitați să participe agenții economici, persoanele fizice din municipiu și zonele învecinate, reprezentanții unităților administrativ teritoriale din zonă.

Tema întâlnirii: prezentarea generală a Programul Operațional Regional 2014 -2020 cu accent, în funcție de specificul participanților, pe Prioritățile de investiții 2.2, 2.1 B, 3.1 B și Axa Prioritară 10.

Şi-au anunţat prezenţa reprezentanții ADR Centru, domnul Tudor Udrea – Șef Serviciu Programe și Monitorizare POR și domnul Dan Zbuchea – Expert Programe. Pentru amănunte vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: proiectesebes@yahoo.com.

Participarea este liberă !

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com