A AMENINTAT-O CU CUTITUL!

14 ianuarie 2020 20:100 comments

Reținut pentru tentativă de tâlhărie

 

Polițiștii din Sebeș l-au reținut pe un minor de 16 ani, care este cercetat pentru tentativă de tâlhărie. Ar fi amenințat-o cu un cuțit pe angajata unei săli de jocuri din Sebeș, iar în momentul în care aceasta a acționat butonul de panică a fugit. La scurt timp a fost identificat de polițiști.

 

În noaptea de 12/13 ianuarie 2020, în jurul orei 03,00, Poliția Municipiului Sebeș a fost sesizată, prin 112, de către angajata unei săli de jocuri de noroc din municipiu, cu privire la faptul că a fost victima unei infracțiuni.

 

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că o persoană, având fața acoperită cu un fular, ar fi amenințat-o pe femeie cu un cuțit, cerându-i banii din încasări.

 

Femeia a reușit să acționeze butonul de panică, iar în acel moment persoana a fugit, fără să reușească să sustragă bunuri sau valori.

 

În urma investigațiilor efectuate, în dimineața zilei de 13 ianuarie, polițiștii au reușit să identifice un minor, în vârstă de 16 ani, din Sebeș, ca și bănui de săvârșirea faptei.

 

Acesta a fost reținut, pentru tentativă de tâlhărie calificată, iar în cursul zilei de azi, 14 ianuarie 2020, va fi prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, pentru dispunerea măsurilor legale.

 

Cercetările sunt continuate.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com