A furat banii din dozatorul de lapte!

7 februarie 2019 21:370 comments

Poliţiştii din Alba Iulia l-au reţinut pe un bărbat care este bănuit de furt. Acesta ar fi sustras banii dintr-un dozator de lapte, iar pentru a şterge urmele infracţiunii sale ar fi tăiat cablul de alimentare al sistemului de supraveghere video care era montat în apropiere şi ar fi sustras un proiector.

 

La data de 6 februarie 2019, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de un bărbat de 31 de ani, din Alba Iulia, bănuit de furt.

 

Se pare că,  în nopţile de 26/27 ianuarie şi 03/04 februarie 2019, folosindu-se de chei potrivite, bărbatul ar fi sustras sumele de bani colectate într-un dozator de lapte amplasat în faţa unui magazin din municipiul Alba Iulia. Pentru a şterge urmele infracțiunilor sale, bărbatul ar fi tăiat cablurile de alimentare ale sistemului de supraveghere video ce deserveşte magazinul şi ar fi sustras un proiector.

 

Este cercetat pentru furt calificat, iar în cursul zilei de azi, 7 februarie, va fi prezentat în faţa magistraţilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

 

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii sale activităţi infracționale.

 

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com