A furat o masina din Sebes pentru „o calatorie” in Oltenia

7 iunie 2017 13:310 comments

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş, sprijiniţi de poliţiştii Serviciului Criminalistic din cadrul IPJ Alba au reuşit să-l identifice pe M.I., un bărbat în vârstă de 39 de ani, din judeţul Timiş: acesta este bănuit de furtul unui autoturism în valoare de 35.000 de lei. Furtul a fost reclamat poliţiei în dimineaţa zilei de 9 mai 2017 de către un bărbat din Sebeş.

Din cercetări a reieşit că în noaptea de 8 spre 9 mai 2017, bărbatul mergea cu o maşină pe autostrada A1. Rămas în pană, bărbatul a abandonat maşina şi a mers în Sebeş pentru a face roste de un alt autoturism.

În Sebeş, bărbatul a găsit o locuinţă de pe strada Ogorului având uşa descuiată, a pătruns înăuntru şi a furat cheia unui autoturism găsit în garajul casei.

În acest timp proprietarii dormeau.

Bărbatul a luat maşina din garaj şi a plecat spre localitatea Roata de Jos, judeţul Gorj, loc în care l-a abandonat maşina „împrumutată”.

Autoturismul a fost recuperat şi restituit proprietarului, în timp ce hoţul este arestat preventiv de către poliţiştii Secţiei 18 Bucureşti, cercetările fiind continuate pentru comiterea infracțiunii de furt calificat precum şi pentru stabilirea întregii sale activităţi infracționale.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com