A pierdut controlul volanului și a ieșit de pe carosabil, intrând într-un stâlp de electricitate.

7 februarie 2014 10:261 comment

accident

La data de 06.02.2014, ora 12:00, Poliţia municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către personalul medical din cadrul Spitalului Județean de Urgență Alba, despre faptul că la Secția Primiri Urgențe s-a prezentat o persoană de sex feminin care a declarat faptul că a fost victima unui  accident  rutier produs pe raza municipiului Alba Iulia.

Din primele verificări efectuate poliţiştii au stabilit că la data de 06.02.2014 în jurul orei 11:40, victima, Carmen A.G. de 26 de ani, din municipiul Alba Iulia, judeţul Alba, în timp ce conducea un autoturism pe strada Biruinţei din municipiul Alba Iulia, localitatea Oara de jos, a pierdut controlul volanului, iar autoturismul a părăsit partea carosabilă şi a intrat într-un stâlp de electricitate de pe partea dreaptă a direcţiei sale de deplasare.

În urma producerii accidentului, Carmen A.G. şi fiul acesteia, în vârstă de 4 ani, aflat în autoturism au suferit leziuni corporale uşoare, motiv pentru care s-au deplasat la Spitalul Județean Alba, pentru acordare de îngrijiri medicale, fără a rămâne internați in spital.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest marca Drager, care a indicat o valoare de 0, 00mg/l alcool pur in aerul expirat.

Cercetările sunt continuate.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com