A plouat cu amenzi!

11 noiembrie 2016 19:500 comments

Şoferii care pun în pericol circulaţia rutieră, angajându-se în depăşiri nereimagesgulamentare – în atenţia poliţiştilor din Alba. Într-o singură zi au fost depistaţi 18 conducători auto care au încălcat regulile privind depăşirea. În cadrul acţiunii, poliţiştii au aplicat 131 de amenzi, au reţinut 19 permise de conducere şi au constatat 5 infracțiuni rutiere. 

 

La data de 09.11.2016, Serviciul Rutier Alba a organizat, pe raza întregului judeţ, o acţiune ce a avut drept scop prevenirea accidentelor rutiere datorate nerespectării, de către conducătorii auto, a normelor rutiere privind depăşirea.

 

Cu ocazia acestei acţiuni au fost aplicate 131 de sancţiuni contravenţionale, din care 18 pentru depăşire neregulamentară.

 

Au fost reţinute 19 permise de conducere, au fost retrase două certificate de înmatriculare şi au fost constatate 5 infracțiuni la regimul rutier.

 

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate a fost de 34.125 lei.

 

Infracţiuni rutiere

 

La data de 10.11.2016, în jurul orelor 09.30, poliţiştii rutieri din Alba Iulia l-au depistat pe un tânăr de 29 de nai, din Alba Iuia, în timp ce conducea un autoturism pe Ardealului din municipiu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

 

Faţă de H.M.A., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

 

La data de 10.11.2016, în jurul orelor 12.00, poliţiştii Serviciului Rutier Alba au oprit, pentru control, pe DN 14 B, pe raza localității Crăciunelul de Jos, o volă ce era condusă de un bărbat de 40 de ani, din judeţul Dâmboviţa.

 

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar vehiculul condus de el nu era înmatriculat sau înregistrat.

 

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis şi conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

 

  •  

Poliţiştii din Aiud îl cercetează, pe un bărbat de 36 de ani, din Zlatna, pentru conducerea unui autovehicul cu număr fals.

 

În data de 09.11.2016, acesta a condus, pe strada Ecaterina Varga din Aiud, un autoturism a cărui plăcuţe de înmatriculare au fost atribuite unui alt autoturism ce a fost radiat din circulaţie în februarie 2013.

 

 

  •  

 

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com