Accident rutier produs pe DN 14 B, între Mihalţ şi Teiuş soldat cu victime.

7 februarie 2014 10:300 comments

accident-rutier-usor-produs

La data de 06.02.2014, orele 15.50, prin apelul de urgenţă 112, Politia Municipiului Blaj a fost solicitată să intervină în soluţionarea unui accident rutier soldat cu victime, produs pe DN 14 B, între Mihalţ şi Teiuş.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului, poliţiştii rutieri au stabilit că accidentul s-a produs ca urmare a nerespectării regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire.

Astfel, Ladislau S. de 47 ani, domiciliat în municipiul Alba Iulia, judeţul Alba, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 14 B, din direcţia Teiuș – Blaj, la kilometrul 4+950 metri, fără a se asigura suficient, pe un sector de drum în curbă uşoară spre dreapta, se angajează în depăşirea unei coloane de vehicule. Observând că din faţă se apropia un alt vehicul, Ladislau S. încearcă să reintre pe banda sa de mers dar acroşează partea din spate a unei autoutilitare condusă regulamentar în aceeaşi direcţie de mers.

În urma accidentului a rezultat rănirea în zona capului a conducătorului auto Ladislau S. care a fost transportat la Spitalul Judeţean Alba, unde a fost internat.

Celor doi conducători de autovehicule implicate în accident le-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările continuă.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com