Accident rutier soldat cu rănirea uşoară a unei persoane

22 ianuarie 2014 20:530 comments

accident

La data de 21.01.2014, ora 11:00, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către personalul Spitalului Județean Alba cu privire la faptul că la Unitatea de Primire Urgenţe s-a prezentat o femeie care a fost victima unui accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii Biroului Rutier Alba Iulia a rezultat că dimineaţa aceleiaşi zile, R.V.V., de 22 de ani, din comuna Şona, judeţul Alba, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Moților din municipiul Alba Iulia, la intersecția cu sens giratoriu dintre Calea Moților şi strada Doinei, nu a acordat prioritate unui autoturism condus de un bărbat de 50 de ani, din Alba Iulia, intrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului, o femeie în vârstă de 35 de ani, din Alba Iulia, pasageră în cel de-al doilea autoturism, a suferit leziuni corporale uşoare, fără a rîmâne internată în spital.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest care a evidenţiat faptul că în momentul producerii accidentului nu erau sub influenţa alcoolului.

Cercetările sunt continuate.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com