Acțiunea Foc de artificii

17 decembrie 2019 18:112 comments

 

Polițiștii din Sebeș au confiscat peste 2.600 de articole pirotehnice de la un bărbat care le oferea spre vânzare, pe stradă. Acesta s-a ales cu dosar penal.

 

În seara zilei de 16 decembrie 2019, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Sebeș l-au depistat pe un bărbat de 31 de ani, din Sebeș, în timp ce oferea, spre vânzare, pe o stradă din zona centrală a municipiului Sebeș, articole pirotehnice.

 

Cu ocazia controlului, polițiștii au găsit 2.680 de petarde și pocnitori. Articolele pirotehnice au fost ridicate in vederea confiscării, iar față de bărbat a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de efectuarea fără drept de operațiuni cu articole pirotehnice.

 

Reamintim:

Articolele pirotehnice de tip petardă, încadrate în categoria P1, apărute pe piața românească, nu sunt destinate a fi folosite în scop de divertisment, utilizarea acestora fiind permisă în cazuri deosebite, de persoanele aflate în pericol, pentru a îndepărta animalele agresive sau sălbatice, de către fermieri sau de alte categorii profesionale ce utilizează astfel de articole pirotehnice în scop tehnic.

 

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com