Acţiuni ale poliţiştilor din Alba Iulia şi Sebeş, pentru prevenirea accidentelor rutiere în care sunt implicaţi pietonii

14 februarie 2014 16:280 comments

accident_zebra_trecere_pietoniÎn cursul zilei de ieri, 13.02.2014, polițiștii din Alba Iulia au acţionat pentru prevenirea accidentelor rutiere datorate nerespectării prevederilor legale privind traversarea dar şi pentru menţinerea climatului de siguranţă publică pe raza municipiului Alba Iulia.

Poliţiştii au aplicat 54 de sancţiuni contravenţionale, sancţionate cu amenzi în valoare de 6.630 lei, dintre acestea 11 fiind aplicate pietonilor care s-au angajat în traversarea neregulamentară a străzii şi 5 pentru neacordarea de prioritate pietonilor.

Au fost reţinute 8 permise de conducere şi un certificat de înmatriculare şi au fost constatate două infracţiuni.

Tot în cursul zilei de ieri, poliţiştii din Sebeş au acţionat pe raza municipiului Sebeş, pentru combaterea indisciplinei pietonilor şi sancţionarea conducătorilor auto care nu acordă prioritate de trecere pietonilor angajaţi în traversarea regulamentară a străzii.

Poliţiştii au aplicat 41 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 8.315 lei, dintre care 18 pentru neacordare de prioritate şi 2 două pentru traversare neregulamentară de către pietoni. Totodată, au fost reţinute în vederea suspendării, 19 permise de conducere şi un certificat de înmatriculare.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com