Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Alba fata in fata cu contribuabilii

11 ianuarie 2017 18:201 comment

finanteinformează contribuabilii că organizează  joi, 12 ianuarie 2017, ora 12, la sediul său din Alba Iulia, str. Primăverii, nr.10, în sala de şedinţe, la et.I, o întâlnire de lucru la care sunt invitaţi să participe contribuabilii persoane fizice care obţin venituri dinactivităţi independente.         

Tema dezbătută va fi: STABILIREA, PLATA ŞI DECLARAREA C.A.S.-ULUI /2017 PENTRU VENITURILE DIN ACTIVITĂŢI INDEPENDENTE REALIZATE DE PERSOANE FIZICE.

SERVICII OFERITE DE A.N.A.F.

 

Informaţii pe acest subiect se pot obţine de la Biroul “Asistenţă contribuabili” al AJFP Alba, tel: 0258 819 825.

 

Serviciu acordat gratuit persoanelor fizice de către ANAF prin internet:

„Spaţiu Privat Virtual”

 

În vederea evitării deplasării contribuabililor la ghişeele ANAF şi a risipei de timp,  reamintim că persoanele fizice pot solicita şi primi, prin serviciul „Spaţiu Privat Vrtual”, informaţii cum sunt: obligaţiile fiscale pe care le au de plată, contribuţiile sociale obligatorii declarate de angajator, înştiinţări despre plăţile efectuate pe CNP în contul impozitului pe venit şi a contribuţiilor sociale administrate de ANAF, ş.a. Acest serviciu este la dispoziţia persoanelor fizice în mod gratuit, prin internet, 24 de ore din 24. Pentru a beneficia de acest serviciu, trebuie să vă înregistraţi ca utilizatori pe site-ul www.anaf.ro, secţiunea Spaţiul Privat Virtual, rubrica „ Înregistrare utilizatori”.

Prin acest serviciu persoanele fizice pot depune declaraţii fiscale cum sunt: declaraţia anuală de venit ( Declaraţia 200) declaraţia privind venitul estimat/norma de venit             ( Declaraţia 220 ), declaraţia 230 – privind destinaţia sumei reprezentănd până la 2% din impozitul anual pe veniturile din salarii şi asimilate salariilor .

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com