AFLAM DE LA IPJ ALBA

22 octombrie 2020 20:471 comment

Cercetat de polițiști pentru că ar fi agresat un câine

 

Polițiștii din Abrud fac cercetări în legătură cu o posibilă faptă de cruzime față de animale. Un bărbat din Abrud ar fi agresat un câine.

 

Polițiștii din Abrud au fost sesizați de către o femeie de 52 de ani, din Abrud, cu privire la faptul că un bărbat din oraș ar fi agresat un câine.

 

Din primele verificări efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în amiaza zilei de 20 octombrie 2020, un bărbat de 62 de ani, din Abrud, ar fi agresat un câine. În urma agresiunii, animalul ar fi suferit leziuni la un picior.

 

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de cruzime față de animale.

 

Infracțiuni rutiere

 

La data de 21 octombrie 2020, în jurul orei 08.20, polițiștii Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale si Europene l-au depistat pe un bărbat de 31 de ani, din municipiul Piatra-Neamț, județul Neamț, în timp ce conducea un autoturism, pe raza municipiului Alba Iulia, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

 

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

La data de 21 octombrie 2020, în jurul orei 15.00, polițiștii din Mirăslău l-au depistat pe un tânăr de 20 ani, din comuna Mirăslău, în timp ce conducea, pe raza comunei, un autoturism radiat din circulație, ce tracta o remorcă neînmatriculată.

 

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunilor de punerea în circulație sau conducerea unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat și tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate.

 

La data de 21 octombrie 2020, în jurul orei 18.30, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj l-au depistat pe un tânăr de 18 ani, din comuna Valea Lungă, județul Alba, în timp ce conducea pe raza comunei, un moped neînmatriculat.

 

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de  punerea în circulație sau conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

 

 

Amplasarea radarelor în data de 23 octombrie 2020

 

Drumul Naţional 1- Alba Iulia – Sântimbru –– Oiejdea – Galda de Jos – Teiuş – Aiud – Inoc – limită cu judeţul Cluj

Drumul Naţional 1- Sebeş – Cut – Cunţa – limită judeţul Sibiu

Drumul Naţional 7  Săliştea –– Șibot – limită cu judeţul Hunedoara

Drumul Naţional 67C – Sebeş –Petreşti – Săsciori

Drumul Naţional 74 – Ighiu – Zlatna – Feneş – Abrud –– Bucium Cerbu

Drumul Naţional 75 – Câmpeni   – Gârda – Arieşeni

Drumul Naţional 75 – Baia de Arieş – Lupşa

Alba Iulia – Bulevardul Încoronării – Bulevardului Ferdinand I – strada Clujului, strada Regiment V Vânători, Strada Calea Moţilor

Municipiul Sebeş – strada Lucian Blaga, strada Traian

Cugir – strada Victoriei

Ocna Mureş – Războieni – Noşlac                                                                            

    

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com