Aflam de la IPJ Alba

23 octombrie 2020 20:290 comments

Mandat executat

 

La data de 22 octombrie 2020, în jurul orei 16.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Blaj și Secției 5 Poliție Rurală Blaj l-au depistat și reținut pe un tânăr de 29 de ani din comuna Cergău, județul Alba, posesor al unui mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de către Judecătoria Blaj.

 

Bărbatul a fost condamnat la executarea unei pedepse privative de libertate 10 luni închisoare pentru comiterea infracțiunilor de loviri sau alte violențe și violare de domiciliu.

 

Condamnatul a fost depus la Penitenciarul Aiud în vederea executării pedepsei.

 

Acțiune a polițiștilor din Blaj

 

Poliţiştii din Blaj, împreună cu  RAR –ul, au organizat o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere provocate de starea tehnică necorespunzătoare a autovehiculelor. Au fost depistate 6 autoturisme care prezentau defecțiuni.

 

La data de 22 octombrie 2020, poliţiştii rutieri din Blaj, împreună cu specialişti din cadrul Registrului Auto Român – Alba, au organizat, pe raza municipiului Blaj, o acţiune pentru depistarea şoferilor care conduc, pe drumurile publice, autoturisme care nu îndeplinesc condiţiile tehnice pentru circulaţia în condiţii de siguranţă.

 

Cu ocazia acțiunii, polițiștii au aplicat 8 sancțiuni contravenționale, din care 6 pentru defecțiuni tehnice și două pentru abateri de la normele legale privind circulația pe drumurile publice. Au fost reținute trei certificate de înmatriculare.

 

Infracțiuni rutiere

 

La data de 22 octombrie 2020, în jurul orei 10.00, polițiștii Serviciului Rutier l-au depistat pe un bărbat de 31 ani, din Sebeș, județul Alba, în timp ce conducea un autovehicul ce tracta o remorcă, pe strada Augustin Bena din Sebeș, având permis de conducere necorespunzător categoriei din care face parte ansamblul de vehicule.

 

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de  conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

  •  

 

La data de 22 octombrie 2020, în jurul orei 23.20, polițiștii Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale si Europene l-au depistat pe un bărbat de 30 de ani, din municipiul Alba Iulia, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Septimiu Severus din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

 

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

La data de 22 octombrie 2020, în jurul orei 00.00, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj l-au depistat pe un bărbat de 30 ani, din Blaj, județul Alba, în timp ce conducea un autovehicul, pe raza localității Spătac, județul Alba, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

 

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de  conducerea unui vehicul fără permis.

 

Amplasarea radarelor în perioada 24 – 26 octombrie 2020

 

Drumul Naţional 1- Alba Iulia – Sântimbru –– Oiejdea – Galda de Jos – Teiuş – Aiud – Inoc – limită cu judeţul Cluj

Drumul Naţional 1- Sebeş – Cut – Cunţa – limită judeţul Sibiu

Drumul Naţional 7  Săliştea –– Șibot – limită cu judeţul Hunedoara

Drumul Naţional 67C – Sebeş –Petreşti – Săsciori

Drumul Naţional 74 – Ighiu – Zlatna – Feneş – Abrud –– Bucium Cerbu

Drumul Naţional 75 – Câmpeni   – Gârda – Arieşeni

Drumul Naţional 75 – Baia de Arieş – Lupşa

Alba Iulia – Bulevardul Încoronării – Bulevardului Ferdinand I – strada Clujului, strada Regiment V Vânători, Strada Calea Moţilor

Municipiul Sebeş – strada Lucian Blaga, strada Traian

Cugir – strada Victoriei

Ocna Mureş – Războieni – Noşlac                                                                            

    

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com