AFLAM DE LA IPJ ALBA

18 noiembrie 2020 17:540 comments

Prins în flagrant

 

Un bărbat din Cugir a fost depistat în flagrant de polițiști, imediat după ce ar fi sustras un colet cu 30 de kilograme de produse din carne. Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru furt.

 

În amiaza zilei de 17 noiembrie 2020, o femeie de 62 de ani, din Cugir, a sesizat  Poliției Orașului Cugir, faptul că i-a dispărut un colet cu 30 de kilograme de produse din carne, care se afla pe o bancă din fața imobilului în care locuiește.

 

Femeia pregătise coletul pentru a-l trimite fiicelor ei, studente în București și, în așteptarea curierului, l-ar fi lăsat câteva minute nesupravegheat, pe banca din fața blocului, timp în care i-a fost sustras.   

 

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii de siguranță publică din Cugir l-au identificat pe un bărbat, de 42 de ani, din Cugir, ca persoană băniută de săvârșirea furtului.

 

La domiciliul acestuia a fost găsită întreaga cantitate de produse din carne sustrasă.

 

Coletul, în valoare de 750 de lei, a fost recuperat și restituit păgubitei, iar față de bărbat a fost întocmit dosar penal, pentru furt.

A pus în pericol siguranța traficului rutier

 

La data de 18 noiembrie 2020, în jurul orei 03.00, polițiștii Serviciului Rutier, în timp ce acționau împreună cu polițiștii Biroului Rutier Alba Iulia, l-au depistat pe un bărbat de 53 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Take Ionescu din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

 

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Amplasarea radarelor în data de 19 noiembrie 2020

Drumul Naţional 1- Alba Iulia – Sântimbru –– Oiejdea – Galda de Jos – Teiuş – Aiud – Inoc – limită cu judeţul Cluj

Drumul Naţional 1- Sebeş – Cut – Cunţa – limită judeţul Sibiu

Drumul Naţional 7  Săliştea –– Șibot – limită cu judeţul Hunedoara

Drumul Naţional 67C – Sebeş –Petreşti – Săsciori

Drumul Naţional 74 – Ighiu – Zlatna – Feneş – Abrud –– Bucium Cerbu

Drumul Naţional 75 – Câmpeni   – Gârda – Arieşeni

Drumul Naţional 75 – Baia de Arieş – Lupşa

Alba Iulia – Bulevardul Încoronării – Bulevardului Ferdinand I – strada Clujului, strada Regiment V Vânători, Strada Calea Moţilor

Municipiul Sebeş – strada Lucian Blaga, strada Traian

Cugir – strada Victoriei

Ocna Mureş – Războieni – Noşlac                                                   

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com