AFLAM DE LA IPJ ALBA

29 decembrie 2020 20:200 comments

Reținuți pentru furturi

 

Polițiștii din Alba Iulia au reținut 4 tineri care au furat bani din 10 automate de bilete și dozatoare de lapte amplasate pe raza municipiului Alba Iulia. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii lor activități infracționale.

 

La data de 28 decembrie 2020, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de 4 tineri, cu vârste cuprinse între 15 și 22 de ani, unul din Alba Iulia și 3 din comunele Șard și Cricău, care sunt bănuiți că ar fi sustras sume de bani, din 5 automate de bilete aparținând societății locale de transport local Alba Iulia și din 5 dozatoare de lapte aparținând unor societăți comerciale.

 

Din cercetară a rezultat că, în nopțile de 23/24 și 27/28 decembrie 2020, cei 4 tineri ar fi forțat aparatele, iar din interiorul acestora ar fi sustras suma totală de 1.000 lei.   

 

În cursul zilei de azi, 29 decembrie, cei 4 reținuți vor fi prezentați în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

 

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii lor activități infracționale.

 

 

Prins în flagrant delict

 

Un bărbat din Ciumbrud a fost prins, în flagrant, în timp ce a sustras 5000 de  marcote portaltoi de pe un teren agricol ce aparține unui bărbat din Aiud.

 

La data de 28 decembrie 2020, în jurul orei 13,45, în urma unei sesizări primită de la un cetățean, privind o posibilă faptă de furt, polițiștii din Aiud, împreună cu polițiștii locali și jandarmii, l-au depistat pe un bărbat de 38 de ani, din localitatea Ciumbrud, în timp ce sustrăgea 5.000 de marcote portaltoi, de pe un teren agricol care aparține unui bărbat din Aiud.

 

Prejudiciul, în valoare de 2.500 de lei, a fost recuperat și restituit păgubitului, iar față de bărbat a fost întocmit dosar penal, pentru furt.

 

Reținut pentru violență în familie, amenințare și nerespectarea ordinului de protecție

  

Polițiștii din Roșia Montană l-au reținut pe un bărbat din comună care și-ar fi lovit și amenințat concubina și nu ar fi respectat dispoziția ordinului de protecție provizoriu de a nu se apropia de aceasta. 

 

La data de 28 decembrie 2020, în jurul orei 15.00, polițiștii din Abrud au fost sesizați, de către o femeie de 37 de ani, din comuna Roșia Montană, cu privire la faptul că ar fi fost lovită și amenințată de către concubin.

 

Din primele cercetări a rezultat că, în urma unor discuții în contradictoriu avute cu concubina sa, bărbatul, în vârstă de 40 de ani, ar fi lovit-o și ar fi amenințat-o.

 

Polițiștii au emis pe numele său un ordin de protecție provizoriu prin care i-a fost interzis să se apropie de concubina sa și de domiciliu și au întocmit un dosar penal, pentru violență în familie amenințare.

 

După câteva ore, polițiștii au fost sesizați că, în ciuda dispozițiilor prevăzute în ordinul de protecție provizoriu, bărbatul a revenit la locuință și a amenințat-o cu moartea, pe femeie.

 

Față de acesta a fost întocmit un nou dosar penal, pentru încălcarea ordinului de protecție provizoriu, iar polițiștii l-au reținut, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 29 decembrie, să fie prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.

 

Reținut pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere

 

Polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Câmpeni l-au reținut pe un tânăr care, în timp ce se afla în incinta unei societăți comerciale din Bistra, s-ar fi manifestat violent și ar fi spart gemurile acesteia.

 

La data de 28 decembrie 2020, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Câmpeni au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un tânăr de 24 de ani, din comuna Bistra, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.    

 

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în noaptea de 26/27 decembrie 2020, în timp ce se afla în incinta unei societăți comerciale din comuna Bistra, ar fi avut un comportament violent și ar fi spart două dintre geamurile localului, tulburând ordinea și liniștea publică.

 

În cursul zilei de azi, 29 decembrie, tânărul reținut va fi prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.

 

 

 

Ordin de protecție provizoriu

 

Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos au emis un ordin de protecție provizoriu față de un bărbat care și-a agresat soția. Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru violență în familie.

 

La data de 28 decembrie 2020, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos au fost sesizați, de către o femeie din comună, cu privire la faptul că ar fi fost agresată de soț.

 

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, față de bărbatul de 44 de ani, polițiștii au emis un ordin de protecție, pe o perioada de 5 zile și au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

 

Accident rutier

      

La data 28 decembrie 2020, în jurul orei 16.00, pe DN 75, pe raza comunei Albac, un tânăr de 25 de ani, din comuna Albac, în timp ce conducea un autoturism, în direcția Scărișoara – Albac a intrat în coliziune cu un autovehicul, condus de o femeie de 39 de ani, din Baia de Arieș. În urma impactului, ultimul autoturism a fost proiectat în afara părții carosabile.

 

În urma accidentului, conducătoarea auto și un minor de 14 ani, pasager în autoturismul condus de aceasta, au suferit leziuni corporale și au fost transportați la spital.

 

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Conducătoarea auto nu a putut fi testată cu aparatul alcooltest, datorită stării de sănătate, dar i-au fost recoltate mostre de sânge, pentru a se stabili dacă a fost sau nu sub influența alcoolului.

 

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

    

Amplasarea radarelor în data de 30 decembrie 2020

 

Drumul Naţional 1- Alba Iulia – Sântimbru –– Oiejdea – Galda de Jos – Teiuş – Aiud – Inoc – limită cu judeţul Cluj

Drumul Naţional 1- Sebeş – Cut – Cunţa – limită judeţul Sibiu

Drumul Naţional 7  Săliştea –– Șibot – limită cu judeţul Hunedoara

Drumul Naţional 67C – Sebeş –Petreşti – Săsciori

Drumul Naţional 74 – Ighiu – Zlatna – Feneş – Abrud –– Bucium Cerbu

Drumul Naţional 75 – Câmpeni   – Gârda – Arieşeni

Drumul Naţional 75 – Baia de Arieş – Lupşa

Alba Iulia – Bulevardul Încoronării – Bulevardului Ferdinand I – strada Clujului, strada Regiment V Vânători, Strada Calea Moţilor

Municipiul Sebeş – strada Lucian Blaga, strada Traian

Cugir – strada Victoriei

Ocna Mureş – Războieni – Noşlac                                                   

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com