AFLAM DE LA IPJ ALBA

29 mai 2018 20:510 comments

????????????????????????????????????

Cercetată pentru furt

 

Poliţiştii din Alba Iulia au depistat-o, în flagrant delict, pe o tânără din judeţul Cluj, ce ar fi profitat de neatenţia unei persoane în vârstă şi i-ar fi sustras o sumă de bani. Prejudiciul a fost recuperat şi restituit pogubitului.

 

La data de 25 mai a.c., patrula de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia a fost sesizată, prin 112, de către un bărbat de 75 de ani, din Alba Iulia, cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, în jurul orei 12.00, în timp ce discuta, în faţa porţii locuinţei sale, cu o tânără, aceasta i-a sustras 100 de lei.

 

Poliţiştii s-au deplasat imediat la locul incidentului şi, în apropierea acestuia, au reuşit să identifice persoana bănuită de comiterea furtului.

 

Asupra tinerei, în vârstă de 22 de ani, din comuna Recea Cristur, judeţul Cluj, ce se pare că a profitat de neatenţia vârstnicului, a fost găsită suma de bani sustrasă.

 

Prejudiciul a fost recuperat şi restituit păgubitului, iar faţă de tânăra bănuită de comiterea furtului a fost întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

 

 

Infracțiuni rutiere

 

La data de 26 mai a.c., în jurul orei 14.45, poliţiştii Secției 6 Poliție Rurală Jidvei au intervenit pentru soluţionarea unui eveniment rutier, soldat cu pagube materiale, produs pe raza localităţii Bălcaciu.

 

Un bărbat de 45 de ani, din comuna Jidvei, în timp ce conducea un moped pe strada Crîngului din Bălcaciu, a pierdut controlul asupra acestuia şi a acroşat un autoturism ce era parcat în dreptul unui imobil.

 

În urma testării mopedistului cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0.90 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Faţă de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

 

 

La data de 26 mai a.c., în jurul orei 11.00, poliţiştii Postului de Poliţie Unirea l-au depistat pe un tânăr de 18 ani, din comuna Unirea, în timp ce conducea un autoturism, pe raza comunei, fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

 

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere fără permis.

 

 

 

 

Amplasarea radarelor în perioada 27 – 29 mai 2018

 

Drumul Naţional 1- Alba Iulia – Sântimbru –– Oiejdea – Galda de Jos – Teiuş – Aiud – Inoc – limită cu judeţul Cluj

Drumul Naţional 1- Sebeş – Cut – Cunţa – limită judeţul Sibiu

Drumul Naţional 7  Săliştea –– Șibot – limită cu judeţul Hunedoara

Drumul Naţional 67C – Sebeş –Petreşti – Săsciori

Drumul Naţional 74 – Ighiu – Zlatna – Feneş – Abrud –– Bucium Cerbu

Drumul Naţional 75 – Cîmpeni – Gârda – Arieşeni

Drumul Naţional 75 – Baia de Arieş – Lupşa

Alba Iulia – Bulevardul Încoronării – Bulevardului Ferdinand I – strada Clujului, strada Regiment V Vânători, Strada Calea Moţilor

Municipiul Sebeş – strada Lucian Blaga, strada Traian

Cugir – strada Victoriei

Ocna Mureş – Războieni – Noşlac    

                                                         

 

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com