AFLAM DE LA IPJ ALBA

7 martie 2018 21:110 comments

Reţinut de poliţişti

 

Poliţiştii din Alba Iulia au luat măsura reţinerii faţă de un bărbat din municipiu, ce ar fi provocat un scandal şi l-ar fi ameninţat şi agresat pe un concetăţean. Va fi prezentat în faţa procurorilor, pentru dispunerea măsurilor legale.

 

La data de 5 martie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de un bărbat de 44 de ani, din Alba Iulia, ce este cercetat pentru comiterea mai multor infracțiuni de lovire, ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

 

În sarcina acestuia s-a reţinut faptul că, în perioada 22 februarie – 5 martie a.c., l-ar fi ameninţat şi agresat, de mai multe ori, pe un bărbat de 44 de ani, din Alba Iulia, iar în dimineaţa zilei de 5 martie a.c., în timp ce se afla pe strada Vasile Goldiş din Alba Iulia, l-ar fi lovit cu pumnii şi picioarele şi ar fi încercat să îl lovească şi cu un cuţit.

 

Poliţiştii l-au reţinut pe agresor, pentru o perioadă de 24 de ore, iar în cursul zilei de azi, 6 martie, îl vor prezenta Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

 

Cercetările sunt continuate.

 

Acţiuni de combatere a braconajului piscicol, organizată de poliţiştii din Crăciunelu de Jos

 

La data de 5 martie a.c., între orele 10.00 – 13.00, poliţiştii Postului de Poliţie Crăciunelu de Jos au organizat o acţiune de verificare a modului în cere sunt respectate prevederile legale privind pescuitul, pe râul Târnava.

 

Cu ocazia acestei acţiuni, poliţiştii au verificat 13 pescari, faţă de 4 dintre aceştia fiind luată măsura sancţionării contravenţionale, pentru lipsa permiselor de pescuit.

 

Aţi doi pescari au fost sancţionaţi contravenţional pentru alte abateri de la normele  prevăzute de OUG 23/2008 privind pescuitul şi acvacultura.

 

 

Infracțiune rutieră

 

La data de 5 martie a.c., în jurul orei 15.00, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurala Jidvei  l-au depistat pe un tânăr de 26 de ani, din comuna Şona, în timp ce circula cu moped, pe raza localităţii Şona,  fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule şi fără ca mopedul să fie înmatriculat sau înregistrat.

 

Faţă de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere fără permis şi conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

 

 

Amplasarea radarelor în data de 07.03.2018

                                                                           

Drumul Naţional 1- Alba Iulia – Sântimbru –– Oiejdea – Galda de Jos – Teiuş – Aiud – Inoc – limită cu judeţul Cluj

Drumul Naţional 1- Sebeş – Cut – Cunţa – limită judeţul Sibiu

Drumul Naţional 7  Săliştea –– Șibot – limită cu judeţul Hunedoara

Drumul Naţional 67C – Sebeş –Petreşti – Săsciori

Drumul Naţional 74 – Ighiu – Zlatna – Feneş – Abrud –– Bucium Cerbu

Drumul Naţional 75 – Cîmpeni – Gârda – Arieşeni

Drumul Naţional 75 – Baia de Arieş – Lupşa

Alba Iulia – Bulevardul Încoronării – Bulevardului Ferdinand I – strada Clujului, strada Regiment V Vânători, Strada Calea Moţilor

Municipiul Sebeş – strada Lucian Blaga, strada Traian

Cugir – strada Victoriei

Ocna Mureş – Războieni – Noşlac     

 

 

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com