AFLAM DE LA IPJ ALBA

11 septembrie 2018 19:570 comments

Cercetat pentru furt

 

Poliţiştii din Şpring l-au depistat, cu operativitate, pe un tânăr din comună ce este bănuit de comiterea unui furt. Prejudiciul a fost restituit persoanelor păgubite.

 

La data de 10 septembrie, poliţiştii Postului de Poliţie Șpring a fost sesizaţi de către un tânăr din comună, cu privire la faptul că i-a fost furată bicicleta ce o lăsase în faţa unui local public din comună.

 

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au reuşit să identifice persoana bănuită de comiterea furtului, un tânăr de 17 ani, din comună, care, în noaptea de 09/10 septembrie 2018, ar fi profitat de faptul că bicicleta a fost lăsată neasigurată şi ar fi sustras-o din faţa localului public. Se pare că, tot atunci, tânărul ar fi sustras şi un tractor de jucărie lăsat în apropierea locului din care a fost sustrasă bicicleta.

 

  Poliţiştii au reuşit să recupereze bunurile sustrase, acestea fiind restituite păgubiţilor, iar faţă de tânărul bănuit de comiterea furturilor au întocmit dosar penal în cadrul căruia este cercetat pentru furt calificat.

 

Infracțiuni rutiere

 

La data de 10 septembrie 2018, în jurul orei 16.00, poliţiştii rutieri din Aiud, în timp ce acţionau pe raza municipiului, l-au depistat pe un tânăr de 21 de ani, din Aiud, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

 

Faţă de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

 

 

La data de 11 septembrie 2018, în jurul orei 01.30, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos au oprit, pentru control, pe raza localităţii Șard, un autoturism ce era condus de un bărbat de 43 de ani, din comuna Ighiu.

 

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0.64 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Faţă de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

 

 

Accidente rutiere

 

La data de 10 septembrie 2018, în jurul orei 20.00, o femeie de 62 de ani, din municipiul Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism în zona intersecţiei B-dlui Transilvaniei cu strada Fântănele, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de un tânăr de 19 ani, din Zlatna, intrând în coliziune cu acesta.

 

În urma accidentului, o minoră în vârstă de 7 ani, pasageră în cel de-al doilea autoturism, a suferit leziuni uşoare şi a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

 

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

 

Cercetările sunt continuate.

 

La data de 10 septembrie 2018, în jurul orei 17.45, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată de către un bărbat cu privire la faptul că a fost victima unui accident rutier.

 

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au constatat că, un bărbat de 48 de ani, din Petreşti, în timp ce conducea un autoturism, nu s-a asigurat corespunzător la plecarea de pe loc şi l-a acroşat pe un bărbat de 45 de ani, din aceeaşi localitate, care circula pe o bicicletă.

 

În urma accidentului, biciclistul a suferit leziuni corporale uşoare, iar conducătorul auto şi-a continuat drumul fără să anunţe poliţia. Acesta a fost identificat ulterior, de către poliţişti.

 

Biciclistul și conducătorul auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

 

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de vătămare corporala din culpă şi părăsirea locului accidentului.

 

 

 

 

Amplasarea radarelor în data de 12.09.2018

 

Drumul Naţional 1- Alba Iulia – Sântimbru –– Oiejdea – Galda de Jos – Teiuş – Aiud – Inoc – limită cu judeţul Cluj

Drumul Naţional 1- Sebeş – Cut – Cunţa – limită judeţul Sibiu

Drumul Naţional 7  Săliştea –– Șibot – limită cu judeţul Hunedoara

Drumul Naţional 67C – Sebeş –Petreşti – Săsciori

Drumul Naţional 74 – Ighiu – Zlatna – Feneş – Abrud –– Bucium Cerbu

Drumul Naţional 75 – Cîmpeni – Gârda – Arieşeni

Drumul Naţional 75 – Baia de Arieş – Lupşa

Alba Iulia – Bulevardul Încoronării – Bulevardului Ferdinand I – strada Clujului, strada Regiment V Vânători, Strada Calea Moţilor

Municipiul Sebeş – strada Lucian Blaga, strada Traian

Cugir – strada Victoriei

Ocna Mureş – Războieni – Noşlac                      

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com