Aflam de la IPJ Alba

17 martie 2020 20:150 comments

Ordine provizorii de protecție

 

Polițiștii din Alba Iulia au emis un ordin de protecție provizoriu față de un bărbat care și-a amenințat cu acte de violență fiica. Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru amenințare.

 

La data de 16 martie 2020, în jurul orei 18.00, Poliția Municipiului Alba Iulia a fost sesizată, prin 112, de către o tânără de 19 ani, din municipiu, cu privire la faptul că a fost agresată de tatăl său.

 

Polițiștii deplasați la fața locului au constat faptul că, bărbatul, în vârstă de 58 de ani, în urma unor discuții în contradictoriu avute cu fiica sa, a amenințat-o cu acte de violență și ar fi aruncat înspre ea cu un levier, fără să o lovească.

 

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, față de bărbat, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu și au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de amenințare.

 

Un bărbat din comuna Săsciori și-a agresat soția și a amenințat-o. Polițiștii i-au făcut dosar penal și au emis un ordin de protecție provizoriu, obligându-l să părăsească locuința comună.

 

La data de 16 martie 2020, în jurul orei 18,00, Poliția Municipiului Sebeș a fost sesizată, prin 112, cu privire la faptul că la locuința sa are loc un scandal.

 

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că, pe fondul unor discuții contradictorii, femeia a fost agresată de către soțul său și amenințată cu acte de violență.

 

Polițiștii au aplicat formularul de evaluare al riscului, iar în urma interpretării acestuia a rezultat că se impune emiterea unui ordin provizoriu de protecție, pentru o perioadă de 5 zile.

 

Bărbatul a fost îndepărtat din locuința comună și i-a fost interzis să se apropie de soția sa.

 

Pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru violență în familie și amenințare.

Cercetați pentru furt

 

Poliţiştii din Valea Lungă și Cenade l-au depistat un tânăr din comuna Valea Lungă, ca persoană bănuită de săvârșirea unui furt.

 

La data de 16 martie 2020, poliţiştii Posturilor de Poliţie Valea Lungă, sprijiniți de polițiștii din Cenade, l-au identificat pe un tânăr, de 22 de ani, din comuna Valea Lungă, ca persoană bănuită de comiterea unui furt.

 

Se pare că, la data 29 decembrie 2019, în timp ce se afla într-o locuință din comuna Valea Lungă, unde participa la o petrecere, ar fi profitat de neatenția unui bărbat care și-a lăsat portmoneul nesupravegheat și i-ar fi sustras suma de 260 de lei.

 

Prejudiciul fost recuperat și predat păgubitului, iar tânărul s-a ales cu dosar penal, pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

 

Un bărbat din Roșia Montană este cercetat pentru furt după ce ar fi furat o sumă de bani dintr-un magazin. Prejudiciul a fost recuperat în cea mai mare parte.

 

La data de 16 martie 2020, polițiștii Postului de Poliție Roșia Montană, sprijiniți de polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Abrud l-au identificat pe un bărbat de 42 de ani, din comuna Roșia Montană, ca persoană bănuită de săvârșirea unui furt, faptă în legătură cu care poliția a fost sesizată la data de 17.02.2020.

 

Se pare că, în după amiaza zilei de 17 februarie 2020, bărbatul ar fi profitat de neatenția vânzătoarei unui magazin din comună și ar fi sustras suma de 4.000 de lei care era păstrată sub tejghea.

 

Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 90 % .

 

Față de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

 

 

Accident rutier

 

La data de 16 martie 2020, în jurul orei 19.00, pe Bulevardul Republicii din Alba Iulia, un tânăr de 28 de ani, din municipiu, în timp ce conducea un autoturism, având alte preocupări de natură a-i distrage atenția, a pierdut controlul autovehiculului și a intrat în coliziune cu un stâlp, care a căzut peste un alt autoturism staționat regulamentar. 

 

În urma accidentului, conducătorul auto a suferit leziuni corporale ușoare și a fost  transportat la spital.

 

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care la spital i-au fost recoltate două mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Certările sunt continuate.

Amplasarea radarelor în data de 18 martie 2020

 

Drumul Naţional 1- Alba Iulia – Sântimbru –– Oiejdea – Galda de Jos – Teiuş – Aiud – Inoc – limită cu judeţul Cluj

Drumul Naţional 1- Sebeş – Cut – Cunţa – limită judeţul Sibiu

Drumul Naţional 7  Săliştea –– Șibot – limită cu judeţul Hunedoara

Drumul Naţional 67C – Sebeş –Petreşti – Săsciori

Drumul Naţional 74 – Ighiu – Zlatna – Feneş – Abrud –– Bucium Cerbu

Drumul Naţional 75 – Câmpeni   – Gârda – Arieşeni

Drumul Naţional 75 – Baia de Arieş – Lupşa

Alba Iulia – Bulevardul Încoronării – Bulevardului Ferdinand I – strada Clujului, strada Regiment V Vânători, Strada Calea Moţilor

Municipiul Sebeş – strada Lucian Blaga, strada Traian

Cugir – strada Victoriei

Ocna Mureş – Războieni – Noşlac                                    

                                                              

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com