Aflam de la IPJ Alba

21 aprilie 2020 20:080 comments

BULETIN DE PRESĂ

 

Infracțiuni rutiere

 

La data de 17 aprilie 2020, în jurul orei 15.15, polițiștii din Blaj, în timp ce acționau pe strada Tudor Vladimirescu din municipiu, l-au depistat pe un bărbat de 50 de ani, din Blaj, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influența băuturilor alcoolice.

 

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

 

La data de 18 aprilie 2020, în jurul orei 02:00, patrula mixtă formată din polițist din cadrul Postului de Poliție Cetatea de Baltă și jandarm, în timp ce acționa pe raza localității Sânmiclăuș, l-a depistat pe un minor de 17 ani, din comuna Șona, care  conducea un autoturism fără să posede permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

 

Față de minor, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis, iar față de proprietara autoturismului, o tânără de 22 de ani, din comuna Șona, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încredințarea unui vehicul unei persoane care nu posedă permis de conducere, pentru a fi condus pe drumurile publice.

 

Tânărul nu și-a putut justifica prezența pe stradă, motiv pentru care a fost sancționat contravențional, în conformitate cu prevederile Ordonanței Militare nr. 3/2020, cu amendă în valoare de 2.000 de lei.

 

La data de 17 aprilie 2020, în jurul orei 06,00, polițiștii                                                                              Secției 7 Poliție Rurală Sebeș, în timp ce acționau pe raza comunei Pianu l-au depistat pe un tânăr de 23 de ani, din comuna Roșia Montană, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Pianu de Jos, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

 

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de în 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Sebeș unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

La data de 18 aprilie 2020, în jurul orei 11,00, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos l-au depistat pe un bărbat de 40 de ani, din comuna Cricău, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influența alcoolului.

 

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

 

La data de 19 aprilie 2020, în jurul orei 11.00, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos l-au depistat pe un bărbat de 60 de ani, din comuna Cricău, în timp ce conducea un autoturism, pe Drumul Comunal 73, care face legătura între localitatea Cricău și Tibru, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

 

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Față de conducătorul auto, cercetările sunt cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

La data de 20 aprilie 2020, în jurul orei 20:00, polițiștii rutieri din Abrud, în timp ce acționau împreună cu polițiștii Postului de Poliție Ciuruleasa pe raza comunei Roșia Montană, l-au depistat pe un tânăr de 24 de ani, din comuna Roșia Montană, în timp ce conducea o motocicletă neînmatriculată și fără să dețină permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte autovehiculul.

 

Față de motociclist, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere, pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat și conducere cu permis necorespunzător.

Ordin provizoriu de protecție

 

La data de 20 aprilie 2020, în urma unui apel prin 112, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Câmpeni au intervenit la o locuință din comuna Sohodol unde era semnalată o faptă de violență în familie.

 

În urma cercetărilor, polițiștii au constatat că un bărbat de 70 de ani ar fi agresat-o pe concubina sa, în vârstă de 62 de ani, din comuna Sohodol și ar fi amenințat-o cu moartea.

 

Polițiștii au aplicat formularul de evaluare a riscului, iar în urma interpretării acestuia au constatat că se impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu, în baza căruia bărbatul a fost îndepărtat din locuința  comună și prin care i-a fost interzis să se apropie de concubina sa.

 

Pe numele său a fost întocmit și un dosar penal, pentru violență în familie.

 

Amplasarea radarelor în data de 22 aprilie 2020

 

Drumul Naţional 1- Alba Iulia – Sântimbru –– Oiejdea – Galda de Jos – Teiuş – Aiud – Inoc – limită cu judeţul Cluj

Drumul Naţional 1- Sebeş – Cut – Cunţa – limită judeţul Sibiu

Drumul Naţional 7  Săliştea –– Șibot – limită cu judeţul Hunedoara

Drumul Naţional 67C – Sebeş –Petreşti – Săsciori

Drumul Naţional 74 – Ighiu – Zlatna – Feneş – Abrud –– Bucium Cerbu

Drumul Naţional 75 – Câmpeni   – Gârda – Arieşeni

Drumul Naţional 75 – Baia de Arieş – Lupşa

Alba Iulia – Bulevardul Încoronării – Bulevardului Ferdinand I – strada Clujului, strada Regiment V Vânători, Strada Calea Moţilor

Municipiul Sebeş – strada Lucian Blaga, strada Traian

Cugir – strada Victoriei

Ocna Mureş – Războie

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com