AFLAM DE LA IPJ ALBA

29 aprilie 2020 20:440 comments

Reținuți pentru 3 fapte de furt calificat

 

Polițiștii din Blaj au reținut 3 tineri care sunt cercetați pentru 3 fapte de furt. Din cercetări a rezultat că ar fi pătruns, prin efracție, în case nelocuite din Crăciunelul de Jos de unde au furat electronice, electrocasnice și bijuterii dar și în curtea unui imobil din Blaj de unde ar fi furat motorină, din rezervoarele unor utilaje parcate. Cei 3 tineri vor fi prezentați în fața magistraților.

 

La data de 28 aprilie 2020, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Blaj au identificat și reținut 3 tineri, cu vârste cuprinse între 27 și 30 de ani, toți din Blaj, ca și persoane bănuite de săvârșirea a 3 fapte furt, sesizat poliției în perioada 19 februarie – 22 aprilie 2020.  

 

Se pare că, în noaptea de 18/19 februarie, doi dintre ei, ambii în vârstă de 30 de ani, ar fi pătruns în curtea unui imobil din Blaj și ar fi sustras 100 de litri de motorină, din rezervoarele unor utilaje parcate.

 

În noaptea de 21/22 aprilie, unul dintre tinerii care a participat la primul furt, împreună cu un altul, în vârstă de 27 de ani, s-ar fi deplasat, cu un autoturism, în localitatea Crăciunelul de Jos unde ar fi pătruns, prin efracție, în două case nelocuite și ar fi sustras aparatură electrică și electrocasnică, bijuterii și scule, în valoare totală de 7.300 de lei.

 

Cu ocazia activităților de cercetare efectuate de polițiști au reușit să recupereze, în proporție de 75 %, bunurile sustrase.

 

Cei 3 tineri vor fi prezentați în cursul zilei de azi, 29 aprilie, în fața procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

 

Cercetările sunt continuate.

 

Amplasarea radarelor în data de 30 aprilie 2020

 

Drumul Naţional 1- Alba Iulia – Sântimbru –– Oiejdea – Galda de Jos – Teiuş – Aiud – Inoc – limită cu judeţul Cluj

Drumul Naţional 1- Sebeş – Cut – Cunţa – limită judeţul Sibiu

Drumul Naţional 7  Săliştea –– Șibot – limită cu judeţul Hunedoara

Drumul Naţional 67C – Sebeş –Petreşti – Săsciori

Drumul Naţional 74 – Ighiu – Zlatna – Feneş – Abrud –– Bucium Cerbu

Drumul Naţional 75 – Câmpeni   – Gârda – Arieşeni

Drumul Naţional 75 – Baia de Arieş – Lupşa

Alba Iulia – Bulevardul Încoronării – Bulevardului Ferdinand I – strada Clujului, strada Regiment V Vânători, Strada Calea Moţilor

Municipiul Sebeş – strada Lucian Blaga, strada Traian

Cugir – strada Victoriei

Ocna Mureş – Războieni – Noşlac                                 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com