AFLAM DE LA IPJ ALBA

9 iunie 2020 15:131 comment

Reținut de polițiști

 

Polițiștii din Alba Iulia l-au identificat și reținut pe un bărbat care este cercetat pentru furt calificat. Acesta ar fi pătruns în incinta unui magazin din municipiu de unde ar fi sustras băuturi alcoolice și țigări.

 

La data de 06 iunie 2020, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia l-au identificat și reținut, pentru o perioadă de 24 de ore, pe un bărbat de 40 de ani, din Alba Iulia, care este bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

 

Din cercetări a rezultat că, în noaptea de 05/06 iunie 2020, bărbatul ar fi pătruns în incinta unei societăți comerciale, prin forțarea ușii de acces, de unde ar fi sustras  băuturi alcoolice și țigări, valoarea totală a prejudiciului cauzat fiind de aproximativ 1.500 lei.

 

Bărbatul este cunoscut cu antecedente penale, fiind și condamnat pentru astfel de fapte, iar cercetările față de acesta sunt continuate.

 

 

 Reținuți pentru tulburarea ordinii publice și amenințare

 

Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos  au reținut 3 bărbați, care au sunt cercetați pentru amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice. Bărbații ar fi ascultat muzică la o intensitate maximă, iar când un vecin le-a atras atenția l-au amenințat cu moartea.

 

La data de 06 iunie 2020, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de 3 bărbați, cu vârste cuprinse între 24 și 42 de ani, doi din comuna Șibot și unul din orașul Iernut, județul Mureș, care sunt cercetați pentru amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

 

În sarcina acestora s-a reținut că, în amiaza zilei de ieri, 06 iunie, în timp ce aflau pe strada Șurianu din comuna Șibot, ar fi ascultat muzică la o intensitate maximă, în timpul orei de liniște, iar pe fondul consumului de alcool l-ar fi amenințat cu moartea pe un bărbat, de 34 de ani,  care l-ea solicitat să dea muzica mai încet.

 

Față de cei trei bărbați cercetările sunt continuate.

 

 

Reținut pentru violență în familie

 

Un bărbat din Alba Iulia a fost reținut de polițiști după ce și-a agresat tatăl. Va fi cercetat pentru violență în familie.

 

La data de 05 iunie 2020, polițiștii din Alba Iulia au fost sesizați de către un bărbat de 73 de ani, din Alba Iulia, cu privire la faptul că ar fi fost agresat de fiul său.

 

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat că, în dimineața zilei 05 iunie, bărbatul în vârstă de 30 de ani, în urma unor discuții în contradictoriu purtate cu tatăl său, în locuința comună, l-ar fi lovit.

 

Pe numele agresorului a fost întocmit dosar penal, pentru violență în familie, iar polițiștii l-au reținut pentru o perioadă de 24 de ore.

 

Cercetările sunt continuate. 

 

Infracțiuni rutiere

 

La data de 05 iunie 2020, în jurul orei 20.30, polițiștii din Cugir  au depistat o femeie de 55 de ani, din Cugir, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Rozelor din Cugir, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

 

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condusă la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Față de conducătoarea auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

 

La data de 05 iunie 2020, în jurul orei 19.00, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Ocna Mureș, în timp ce acționau pe DJ 103G, pe raza localității Ciugudu de Jos, l-au depistat pe un bărbat, de 33 de ani, din localitatea Ciugudu de Jos, în timp ce conducea un moped, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

 

Față de bărbat, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

 

 

La data de 06 iunie 2020, în jurul orei 05.10, polițiștii din Blaj  l-au depistat pe un tânăr de 27 de ani, din Blaj, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Costache Negri din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

 

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

 

La data de 06 iunie 2020, în jurul orei 00.30, polițiștii rutieri din Sebeș l-au depistat pe un bărbat de 41 de ani, din Sebeș, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Cântarului din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

 

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

La data de 06 iunie 2020, în jurul orei 18.50, polițiștii rutieri din Blaj l-au depistat pe un bărbat de 32 de ani, din comuna Jidvei, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Căpâlna de Jos, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

 

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

 

 

Amplasarea radarelor în perioada 08-09 iunie 2020

 

Drumul Naţional 1- Alba Iulia – Sântimbru –– Oiejdea – Galda de Jos – Teiuş – Aiud – Inoc – limită cu judeţul Cluj

Drumul Naţional 1- Sebeş – Cut – Cunţa – limită judeţul Sibiu

Drumul Naţional 7  Săliştea –– Șibot – limită cu judeţul Hunedoara

Drumul Naţional 67C – Sebeş –Petreşti – Săsciori

Drumul Naţional 74 – Ighiu – Zlatna – Feneş – Abrud –– Bucium Cerbu

Drumul Naţional 75 – Câmpeni   – Gârda – Arieşeni

Drumul Naţional 75 – Baia de Arieş – Lupşa

Alba Iulia – Bulevardul Încoronării – Bulevardului Ferdinand I – strada Clujului, strada Regiment V Vânători, Strada Calea Moţilor

Municipiul Sebeş – strada Lucian Blaga, strada Traian

Cugir – strada Victoriei

Ocna Mureş – Războieni – Noşlac                                                

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com