AFLAM DE LA IPJ ALBA

17 iunie 2020 21:102 comments

Reținuți de polițiști, pentru mai multe fapte de furt

 

Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Jidvei i-au identificat și reținut pe doi bărbați care sunt bănuiți de mai multe fapte de furt. Aceștia vor fi prezentați în fața magistraților, pentru dispunerea măsurilor legale.

 

La data de 16 iunie 2020, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Jidvei i-au identificat și reținut, pentru o perioadă de 24 de ore, pe doi bărbați, unul de 34 de ani, din comuna Cetatea de Baltă și celălalt de 17 ani, din comuna Șona, care sunt bănuiți de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt calificat.

 

În sarcina acestora s-a reținut faptul că, în perioada 03 – 10 aprilie 2020, ar fi pătruns, prin efracție, în două imobile de pe raza localității Cetatea de Baltă, de unde ar fi sustras bijuterii și produse electrocasnice, în valoare de  7.000 de lei.

 

De asemenea, bărbatul de 34 de ani, în cursul lunii mai 2020, ar fi sustras, din gospodăria unei femei din Șona, un porc, pe care ulterior l-ar fi sacrificat, iar în noaptea de 12/13  iunie 2020, ar fi pătruns în incinta unei societăți comerciale, din comuna Șona, de unde ar fi sustras băuturi alcoolice. Atât carnea de porc, cât și băuturile alcoolice  le-ar fi consumat cu tânărul de 17 ani.

 

Și în perioada 07 – 10 iunie, bărbatul, ar fi sustras, dintr-o anexă a unui imobil din localitatea Șona, o motocoasă.

 

O parte din bunurile furate au fost recuperate de polițiști și predate păgubiților.

 

În cursul zilei de azi, 17 iunie, reținuții vor fi prezentați în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

 

 

Reținut pentru furt

 

Polițiștii din Blaj au identificat și reținut un tânăr din municipiu care este cercetat pentru furt. Acesta ar fi spart geamul unui autoturism și ar fi sustras, din interiorul acestuia, bani și un telefon mobil.

 

La data de 16 iunie 2020, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Blaj au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un tânăr, de 26 de ani, din municipiul Blaj, care este bănuit de săvârșirea unui furt dintr-un autoturism.

 

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în după-amiaza zilei de 06 iunie, ar fi spart geamul lateral al unui autoturism, care era parcat pe strada Clujului din municipiu, iar din interiorul autovehiculului ar fi sustras suma de 400 și un telefon mobil.

 

În cursul zilei de azi, 17 iunie, tânărul va fi prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale

 

 

Reținut pentru tulburarea ordinii publice și amenințare

 

Polițiștii din Blaj au reținut un bărbat care ar fi provocat scandal și l-ar fi amenințat pe concubinul fiicei sale. Acesta este cercetat pentru amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

 

La data de 16 iunie 2020, polițiștii din Blaj au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un bărbat, de 47 de ani, din Blaj, care este cercetat pentru amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

 

În sarcina acestuia s-a reținut că, ieri, 06 iunie, în jurul orei 14.00, pe fondul consumului de alcool și în urma unor discuții în contradictoriu, l-ar fi amenințat pe concubinul fiicei sale și ar fi provocat un scandal, care a continuat și în stradă, tulburând ordinea  publică.

 

În cursul zilei de azi, 17 iunie, tânărul va fi prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale

 

 

Reținut pentru lovire și amenințare

 

Polițiștii din Abrud l-au reținut pe un bărbat care este cercetat pentru amenințare și lovirea sau alte violențe. Acesta ar fi amenințat și lovit trei persoane din comuna Roșia Montană.

 

La data de 16 iunie 2020, polițiștii din Abrud au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un bărbat, de 33 de ani, din localitatea Dăroaia, care este cercetat pentru amenințare și lovire sau alte violențe

 

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în seara zilei de 15 iunie, în timp ce se afla pe o stradă din comuna Roșia Montană, i-ar fi lovit și amenințat pe doi bărbați și o tânără din comună.

 

În cursul zilei de azi, 17 iunie, reținutul va fi prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.

 

 

Ordin de protecție provizoriu

 

Polițiștii din Aiud au emis un ordin de protecție provizoriu față de un bărbat care și-ar fi amenințat cu moartea soția. Bărbatul s-a ales și cu dosar penal, pentru amenințare.

 

La data de 16 iunie 2020, polițiștii din Aiud au fost sesizați, de către o femeie de 58 de ani, din Aiud, cu privire la faptul că soțul ei, un bărbat de 63 de ani, ar fi amenințat-o cu moartea.

 

În urma interpretării formularului de evaluare a riscului, a rezultat necesitatea emiterii, față de bărbat, a unui ordin provizoriu de protecție, pe o perioadă de 5 zile, acesta fiind obligat să nu se apropie de femeie.

 

De asemenea, pe numele său, a fost întocmit un dosar penal, pentru amenințare.

 

 

Mandat executat

 

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Sebeș l-au depistat și reținut pe un tânăr de 22 de ani, din comuna Șugag, posesor al unui mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Turda.

 

Tânărul este condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de un an și 4 luni închisoare, pentru comiterea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

 

Condamnatul a fost depus în Penitenciarul Aiud, pentru executarea pedepsei.

 

 

 

A condus sub influența băuturilor alcoolice

 

 

La data de 17 iunie 2020, în jurul orei 03.30, polițiștii Biroului Rutier Aba Iulia l-au depistat pe un bărbat de 52 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Take Ionescu din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

 

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

 

 

Accident rutier

 

La data de 17 iunie 2020, în jurul orei 00.15, pe DN 75, pe raza orașului Câmpeni, un tânăr de 20 de ani, din orașul Câmpeni, în timp ce conducea un autoturism, din direcția Câmpeni spre Bistra, ar fi pierdut controlul asupra autovehiculului, a intrat în coliziune cu un podeț de pe marginea părții carosabile și s-a răsturnat.

 

În urma accidentului, o tânără de 18 ani, pasageră în autoturism, a suferit leziuni corporale ușoare și a fost transportată la spital.

 

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

 

Cercetările sunt continuate.

 

 

Amplasarea radarelor în data de 18  iunie 2020

 

Drumul Naţional 1- Alba Iulia – Sântimbru –– Oiejdea – Galda de Jos – Teiuş – Aiud – Inoc – limită cu judeţul Cluj

Drumul Naţional 1- Sebeş – Cut – Cunţa – limită judeţul Sibiu

Drumul Naţional 7  Săliştea –– Șibot – limită cu judeţul Hunedoara

Drumul Naţional 67C – Sebeş –Petreşti – Săsciori

Drumul Naţional 74 – Ighiu – Zlatna – Feneş – Abrud –– Bucium Cerbu

Drumul Naţional 75 – Câmpeni   – Gârda – Arieşeni

Drumul Naţional 75 – Baia de Arieş – Lupşa

Alba Iulia – Bulevardul Încoronării – Bulevardului Ferdinand I – strada Clujului, strada Regiment V Vânători, Strada Calea Moţilor

Municipiul Sebeş – strada Lucian Blaga, strada Traian

Cugir – strada Victoriei

Ocna Mureş – Războieni – Noşlac                                                

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com