AFLAM DE LA IPJ ALBA

23 iunie 2020 18:590 comments

Reținut pentru că a încălcat ordinul de protecție

 

Un tânăr din Alba Iulia a fost reținut după ce a încălcat, pentru a doua oară, ordinul de protecție care îi interzice să se apropie de locuința tatălui său. 

 

În seara zilei de 22 iunie 2020, Poliția Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către un bărbat de 73 de ani, din Alba Iulia, cu privire la faptul că fiul său a încălcat din nou ordinul provizoriu de protecție, a forțat ușa apartamentului și a pătruns în interior.

 

Bărbatul, în vârstă de 30 de ani, nu este la prima încălcare a ordinului de protecție care prevede interdicția de a se apropia de locuința tatălui său, acesta fiind reținut de polițiști la data de 20 iunie, pentru săvârșirea infracțiunilor de distrugere și încălcarea ordinului de protecție. Ulterior a fost prezentat în fața magistraților care au dispus, față de el, măsura preventivă a controlului judiciar.

 

Cercetările sunt continuate.

 

Reținut pentru infracțiuni rutiere

 

La data de 22 iunie 2020, polițiștii din Blaj l-au reținut pe un tânăr din comuna Mihalț care a fost depistat în timp ce conducea un autoturism fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere.

 

Acesta a fost depistat, la data de 21 iunie 2020, în jurul orei 01.30, de către polițiștii rutieri din Blaj care acționau împreună cu polițiștii Secției 5 Politie Rurala Blaj, pe raza comunei Mihalț.

 

Valoarea rezultată, în urma testării cu aparatul etilotest, a fost de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar pe numele tânărului a fost întocmit dosar penal pentru conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului.

 

Cercetările sunt continuate.

Au pus în pericol siguranța traficului rutier

 

La data de 22 iunie 2020, în jurul orei 08,40, polițiștii din Teiuș l-au depistat pe un tânăr de 19 ani, din județul Neamț, în timp ce conducea un autoturism, pe raza orașului Teiuș, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule și fiind sub influența băuturilor alcoolice.

 

În urma testării tânărului cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei.

 

Totodată, polițiștii au constatat că autoturismul îi fusese încredințat tânărului, pentru a fi condus pe drumurile publice, de către un bărbat de 32 de ani, care era pasager în autoturism, cu toate că știa că tânărul nu deține permis de conducere.

 

 Față de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul cercetării infracțiunilor de conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului, iar față de bărbatul care i-a încredințat autoturismul, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încredințarea unui autoturism unei persoane care nu deține permis, pentru a fi condus pe drumurile publice. 

   

Amplasarea radarelor în data de 24 iunie 2020

 

Drumul Naţional 1- Alba Iulia – Sântimbru –– Oiejdea – Galda de Jos – Teiuş – Aiud – Inoc – limită cu judeţul Cluj

Drumul Naţional 1- Sebeş – Cut – Cunţa – limită judeţul Sibiu

Drumul Naţional 7  Săliştea –– Șibot – limită cu judeţul Hunedoara

Drumul Naţional 67C – Sebeş –Petreşti – Săsciori

Drumul Naţional 74 – Ighiu – Zlatna – Feneş – Abrud –– Bucium Cerbu

Drumul Naţional 75 – Câmpeni   – Gârda – Arieşeni

Drumul Naţional 75 – Baia de Arieş – Lupşa

Alba Iulia – Bulevardul Încoronării – Bulevardului Ferdinand I – strada Clujului, strada Regiment V Vânători, Strada Calea Moţilor

Municipiul Sebeş – strada Lucian Blaga, strada Traian

Cugir – strada Victoriei

Ocna Mureş – Războieni – Noşlac                                                

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com