AFLAM DE LA IPJ ALBA

20 iulie 2020 18:420 comments

Mandat european de arestare executat

 

Un bărbat de 55 de ani, din Blaj, pe numele căruia autorităţile austriece au emis un mandat european de arestare pentru infracțiuni contra proprietății, a fost depistat de poliţiştii din Alba, cu sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internațională al Poliţiei Române.

 

La data de 17 iulie 2020, poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Blaj l-au identificat și reținut, pe raza municipiului, pe un bărbat de 55 de ani, din Blaj, urmărit internațional.

 

Pe numele acestuia, autoritățile judiciare din Austria au emis un mandat european de arestare, pentru infracțiuni contra proprietății.  

 

Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

 

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

 

 

 

Mandate executate

 

La data de 17 iulie 2020, polițiștii Compartimentului Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale împreună cu polițiștii de ordine publică din Alba Iulia, l-au identificau și reținut, pe raza municipiului Alba Iulia, pe un tânăr de 24 de ani din Blaj, care este posesorul unui mandat de executare a pedepsei închisorii.

 

Tânărul a fost condamnat, de Judecătoria Alba Iulia, la executarea unei pedepse privative de libertate de 5 luni închisoare, pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violente, port sau folosire fără drept de obiecte periculoase și tulburarea ordinii și liniștii publice.

 

Condamnatul a fost depus în Penitenciarul Aiud, pentru executarea pedepsei.

 

La data de 17 iulie 2020, polițiștii din Sebeș l-au identificat și reținut pe un bărbat de 30 de ani, din Sebeș, care este posesorul unui mandat de executare a pedepsei închisorii.

 

Bărbatul a fost condamnat, de Judecătoria Sebeș, la executarea unei pedepse privative de libertate de 2 ani și 4 luni închisoare, pentru furt calificat.

 

Condamnatul a fost depus în Penitenciarul Aiud, pentru executarea pedepsei.

Infracțiuni rutiere

 

La data de 17 iulie 2020, în jurul orei 16,45, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos, în timp ce acționau pe raza localității Șibot, l-au depistat pe un tânăr de 29 de ani, din comuna Turdaș, județul Hunedoara, care conducea un tractor fără să posede permis pentru nicio categorie de autovehicule și fără ca tractorul să fie înmatriculat sau înregistrat în circulație.

 

Față de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și conducerea, pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat în circulație.

La data de 17 iulie 2020, în jurul orei 18,00, polițiștii Serviciului Rutier Alba, în timp ce acționau pe strada Victoriei din Cugir, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat de 67 de ani, din Cugir.

 

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

La data de 17 iulie 2020, în jurul orei 21.10, polițiștii rutieri din Blaj, în timp ce acționau pe strada Gheorghe Doja din municipiu, l-au depistat pe  un bărbat de 40 de ani, din Blaj, care conducea un autoturism fiind sub influența băuturilor alcoolice.

 

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 19 iulie 2020, în jurul orei 18,30, polițiștii rutieri din Alba Iulia, în timp ce acționau pe B-dul Horea din Alba Iulia au oprit, pentru control, o motocicletă  condusă de un bărbat de 56 de ani, din  comuna Sântimbru.

 

În urma testării motociclistului cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

 Față de motociclist, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Accident rutier

 

La data de 19 iulie 2020, în jurul orei 17,00, pe DF 107 F, pe raza comunei Unirea,  un tânăr de 23 de ani, din Ocna Mureș, în timp ce conducea un autoturism în direcția Lunca Mureșului – Unirea, a pierdut controlul asupra autoturismului, a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un o femeie de 54 de ani, din județul Hunedoara.

 

În urma accidentului, șoferul primului autoturism și un minor în vârstă de 12 ani, pasager în același autoturism au suferit leziuni corporale și au fost transportați la spital.

 

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

 

Cercetările sunt continuate.

 

 

 

Amplasarea radarelor în data de 21 iulie 2020

 

Drumul Naţional 1- Alba Iulia – Sântimbru –– Oiejdea – Galda de Jos – Teiuş – Aiud – Inoc – limită cu judeţul Cluj

Drumul Naţional 1- Sebeş – Cut – Cunţa – limită judeţul Sibiu

Drumul Naţional 7  Săliştea –– Șibot – limită cu judeţul Hunedoara

Drumul Naţional 67C – Sebeş –Petreşti – Săsciori

Drumul Naţional 74 – Ighiu – Zlatna – Feneş – Abrud –– Bucium Cerbu

Drumul Naţional 75 – Câmpeni   – Gârda – Arieşeni

Drumul Naţional 75 – Baia de Arieş – Lupşa

Alba Iulia – Bulevardul Încoronării – Bulevardului Ferdinand I – strada Clujului, strada Regiment V Vânători, Strada Calea Moţilor

Municipiul Sebeş – strada Lucian Blaga, strada Traian

Cugir – strada Victoriei

Ocna Mureş – Războieni – Noşlac                

 

 

                                                                                         

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com